上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)2

收藏  |  訂閱
752  20.4k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-3 04:30 PM 發表 查看引用來源

係 啵,多謝 提醒

各位幫下手:

1.緣緣會             4. 好友緣club                 7.話唔定會

2.緣圓會             5.子非魚club                  8.唔一定會

3.聚緣會             6.有緣相聚 ...
會長! 我選 3.聚緣會

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 06:07 PM 發表

人仔
我車...
人仔太細啦
個pool大至好玩:smile_34:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-3 06:24 PM 發表

如果係..吾止咁小......雍正王朝會
a 片多唔緊要
c (屎) 片太多就無謂啦 :smile_30:

聚緣係好,但廣東讀音時,(緣)再讀(會)發音不順,不鏗鏘.
改為聚緣社,或聚緣culb.聚緣莊,聚緣居,聚緣軒.好不!

"緣武門會館" <----得唔得呀???

唔係只有9個名咋嘛
你地諗下又一個諗下又多一個
一大堆點選 :smile_27:
即使有結果也沒多大意思
not represent the majority
d票數己經分薄哂 :smile_45:
sticking with the current 9 options may be the best way to go
my 2 cents

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-3 20:32 發表
聚緣係好,但廣東讀音時,(緣)再讀(會)發音不順,不鏗鏘.
我之前就是諗佢..但係呢D好似屋宛名...而且冇個會字:smile_35:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-3 20:25 發表

我車...
人仔太細啦
個pool大至好玩:smile_34:
都吾細....100港元對得84元人仔..:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-3 20:32 發表
聚緣係好,但廣東讀音時,()再讀()發音不順,不鏗鏘.
有緣再會吾好咩.. ...要個意思緊要D:smile_40:

用聚緣社啦,會社經常同用,乜乜株式會社,夠日本feel!
和味濃呀:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆