上一頁下一頁
發新話題

尋晚同sp........P.1/P.13/P.14/P.16/P24

收藏  |  訂閱
382  41.4k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-11-11 06:06 PM 發表 查看引用來源

佢說緊係我噃,兄弟有冇攪錯左呀:smile_38:
hahaha..... that's funny...

引用:
原帖由 miss_sell 於 2008-11-11 06:14 PM 發表 查看引用來源

hahaha..... that's funny...
衰野,pm至講:smile_38:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-11 12:55 PM 發表 查看引用來源
woo....  cool ~~   見到你個acc.名.. 如果代入個故事真係呢.. . :smile_47:

support ~  繼續 !!
真的嗎?
THX

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-11 06:04 PM 發表 查看引用來源

點解你會覺得係你黎既??:smile_38:
因為同我發生ge野一模一樣...

support........................

引用:
原帖由 kf2927 於 2008-11-12 11:29 AM 發表 查看引用來源

因為同我發生ge野一模一樣...
咁得意:smile_41:

好~等我又講下之前上網買野玩既經歷先~:smile_40:
(update on 12-11-2008)

由於而家上網購物著實方便得很,

唔記得幾時之前,

我都係上網訂購我的第一個小玩意–震蛋俾自己。

由訂購到送貨都只係需要2日,

確實方便快捷,

而且上網訂購的確可以為怕尷尬的人帶來方便。

會買小玩意俾自己係因為完全出於好奇心。

因為有時係A片裡面睇到d 女生玩呢d小玩意時,

好似好舒服,好興奮咁,

所以驅使我去嘗試~~哈哈!!!

由於我非常心急去試下玩下呢個小玩意,

所以我當時落order填送貨地址時,

係寫上公司既地址的。

以前份工都係經常性得我一個係office,

而且係裡面鎖門(即係話任何人想入黎都要按門鐘的)

所以當我收到我既小玩意速遞到office時,

我便急不及待要係office即場試玩,

感覺非常新鮮刺激,

但由於係office始終不能玩得太過份,

所以唯有按捺自己既『慾望』,

留待回家再來一個大解放~~哈哈

這個小玩意與男人那話兒給我的感覺是完全不同的,

各有各快感,各有各令我高潮迭起,

當然我都係最愛男人給我又暖又充實既高潮感覺啦~

而家我又心思思想買另一個小玩意,

至於係咩,就等我真係買左試完先同大家分享啦~~哈哈!!!

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-12 06:06 PM 發表 查看引用來源

唔記得幾時之前,

由訂購到送貨都只係需要 ...
有隻蛋加細假j,呢樣好玩呀:smile_44:

引用:
原帖由 kama820 於 2008-11-12 06:06 PM 發表 查看引用來源

唔記得幾時之前,

由訂購到送貨都只係需要 ...
我陪你玩

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2008-11-12 06:14 PM 發表 查看引用來源
我陪你玩
師兄,真係找到你,就知邊度有女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆