上一頁下一頁
發新話題

終於同老公玩到震蛋喇(P.19有新野)

收藏  |  訂閱
457  98.2k

回覆 1# 的帖子

有點羡慕樓主的老公這麼有情趣~~~:smile_40:

引用:
原帖由 jackjack55 於 2008-10-21 01:06 PM 發表 查看引用來源
同老公玩正點定同sp呢?
同老公啱啱開始玩, 有種新鮮感 佢好肉緊時我又好high 佢見我high攬實我有份實在感;
同sp有份刺激感, 二種唔同既feel

引用:
原帖由 cherrymimi 於 2008-10-21 01:10 PM 發表 查看引用來源
有點羡慕樓主的老公這麼有情趣~~~:smile_40:
佢之前唔肯玩架, 我只同sp玩, 不過依家比我說服到佢, 好正呀

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 01:12 PM 發表

同老公啱啱開始玩, 有種新鮮感 佢好肉緊時我又好high 佢見我high攬實我有份實在感;
同sp有份刺激感, 二種唔同既feel
樓主性生活太精彩啦,繼續寫多d,影多d相俾我哋睇。

:smile_30: higi爆:smile_30:

我都想試吓

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:22 AM 發表 查看引用來源

其實, 我都曾經叫佢搵個第二個架:smile_13: :smile_13: 不過佢話只想同我
me too...I wanna play with you tim

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-10-21 02:22 PM 發表 查看引用來源

me too...I wanna play with you tim
thx, 我比人mark左架喇:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-21 12:00 PM 發表 查看引用來源

有d人好奇, 有d人8掛, 有d人咸濕, 有d人眼紅, 更加有d人鬧我

老公當然排第一啦
我幾樣都有
八卦同咸濕 哈哈~~~

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-10-21 05:30 PM 發表 查看引用來源

我幾樣都有
八卦同咸濕 哈哈~~~
正常男人:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆