上一頁下一頁
發新話題

同p先生超爽既一次,真係完全開心既回憶

收藏  |  訂閱
402  12.8k

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-17 04:51 PM 發表 查看引用來源

應同應同
呢樣好緊要,同埋要睇個場地同埋feeling

引用:
原帖由 開放情人 於 2008-10-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

好對唔住我d仔仔全部做晒公公對異性冇晒興趣架啦,

除左對佢阿媽(我)個胸之外,佢地成日幫我按摩架

連隻女都係咁,我個3仔都鍾意坐到咁衰架
我又要幫妳按摩個胸~~ !!不過唔做公公得唔得嫁!!:smile_30: :smile_30:

尋日傾到一半zero話妳onlne唔到line....攪到我等左幾耐呀~~~

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-17 04:51 PM 發表 查看引用來源

你會唔會跌眼鏡:smile_45: :smile_30:
我都唔駛帶唔怕跌

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-17 04:52 PM 發表 查看引用來源

.....笑得咁古怪有無食你呀.....
無:smile_42: ...初黎報到....:smile_38:

有咩食都未知:smile_13: :smile_13:

收工:smile_34: 88

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-10-17 04:52 PM 發表 查看引用來源

有無諗過...佢之前出過...要2個鐘頭回氣呢:smile_44: :smile_30: :smile_30:
應該唔會掛,唔知啦,因為佢岩岩收工就打比我:smile_35:
引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-10-17 04:52 PM 發表 查看引用來源

佢無帶:smile_30:
比你發現左添

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-17 04:54 PM 發表 查看引用來源
收工:smile_34: 88
88~~歡迎下次光臨!!:smile_35:

引用:
原帖由 是旦 於 2008-10-17 04:47 PM 發表 查看引用來源

過程係要雙方互動令對方舒服....
其中一方唔願去做...就無feel架啦..
所以對手好重要..
每個對手都吾同....所以要細心留意佢反應而作出配合........

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-17 04:52 PM 發表 查看引用來源

貓貓按摩好舒服架,我諗妳肯定好享受,
始終男仔個身無咁敏感,d爪伸下縮下,個樣又衰喎
wo~真係好頂癮架
我麻麻地,因為有時都幾痛下:smile_35:

情人宜家應該好busy:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆