上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-14 01:34 AM 發表 查看引用來源

勁哩...........唔係好多人知架咋

你知我幾低調架啦

唔好周圍話俾人知喎

費事越黎越多人仰慕我呀
顏妹可唔可以當睇唔到呢段文字..........:smile_27:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-14 01:52 AM 發表 查看引用來源

其實我係中央任命,委任為國家特派專員,由國民治安局全國最高機密委員會兼國家領導常務理事會及特別行政院院校行動小組成員,編號709394

你唔好周圍話俾人知呀
來頭唔細噃........:smile_40: 咁鬼多字睇到眼花花~~~:smile_14:
哦.:smile_13:  .....709394,:smile_38: 你係有組織人士.......警方有無搵你問話呢?

http://hk.youtube.com/watch?v=OZQKqju2Trg
Righteous Brothers - Unchained Melody ('Ghost' Soundtrack)

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-14 04:27 PM 發表 查看引用來源

月兒照到那裡影兒便跟隨而來...........
說得也是沒有光,那有影

不過,有點被動,非我所欲也

最失望是,初一就不能出現

憾事......憾事啊

引用:
原帖由 kidsofhongkong 於 2008-10-14 04:39 PM 發表 查看引用來源

我都唔明:smile_30: :smile_30:
哈....你玩野

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 04:57 PM 發表 查看引用來源

邊個借野唔還--->你囉.....

邊個爭人錢唔還--->車牌囉....而家多一個.....叫如瘋.....

邊個未交學費唔還--->佢囉.....

哼...咩啫....
哼...點丫....
哼...係咁ga..la ....
哼...無你 ...
乜..........全部無你份咩

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 04:59 PM 發表 查看引用來源

都幾ga.... 橫掂都無錢剩....今晚擦餐勁.......:smile_47:  
次次都話無錢

餐餐你都大魚大肉

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 05:01 PM 發表 查看引用來源

顏妹左思右想......最後決定...............
係...............有拖無欠........呵呵.....
我知你係得呢籠架啦

你重有乜野高招丫

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

呵..呵...你真係了解顏妹ge啫......

你又有真過咩.........  
五十步笑百步......
你唔止食野有骨落地

講野,都開始有骨喎

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-14 05:05 PM 發表 查看引用來源

哈....呢句你最[真].....;)
我幾時假過呢

一路都咁真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆