上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【48】

收藏  |  訂閱
739  4.0k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-3 16:50 發表
咁佢仲 send 唔 send 相比你好呢
免得破壞佢係我心目中既完美形象  

首哥早晨呀:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-4 08:55 AM 發表
咁......... 你都要減肥 wor :smile_40:
返工, 偷到雞再上來:smile_44: :smile_43:
減緊
最近連薬都出埋
減0吾到我算架Lar

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-4 08:33 AM 發表 查看引用來源
我中意
犀牛角有価、売得到銭
皮又可以用黎BOWL湯、我老豆冬天D皮膚会痕
用黎BOWL湯解毒又好飲
嘩....................俾你食哂 我中意犀牛係因為細個做童軍係犀牛隊...................到大個又中意同人心有靈犀

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-4 08:57 AM 發表

免得破壞佢係我心目中既完美形象  
セ無収到0羊?
PM追下去Lar

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 09:00 AM 發表
嘩....................俾你食哂 我中意犀牛係因為細個做童軍係犀牛隊...................到大個又中意同人心有靈犀
做人現実D好
先小人後 君子

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-4 09:00 AM 發表
花姐一走就0吾出現
0吾使造到0甘明HIN 化

早晨......................甘多位

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-4 08:34 AM 發表 查看引用來源
男人之家0吾系0甘形容架化:smile_41: :smile_41:
女人先嫣然架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-10-4 08:35 AM 發表 查看引用來源
問題系我真系覚得如花可愛架BOR
阿邊個似佢咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆