上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【47】

收藏  |  訂閱
740  4.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-2 11:47 AM 發表 查看引用來源
藍鳳凰好啲...................何惕守獨臂架
兩個一齊, 都有 3 隻手, 夠啦

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-2 11:45 AM 發表 查看引用來源

1830 到港, 唔知會唔會 delay:smile_13:
你知

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-2 11:49 AM 發表 查看引用來源
佢生日嘛......................10月尾....................應承左請佢........................所以而家開始每日儲10蚊.....................到時去.................大家樂
一日$10, 月尾有 $300. 加埋花姐同我, 4 個人, 岩岩食哂

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-2 11:48 AM 發表 查看引用來源

咁一齊啦, 佢話請食飯 捷足先登, 揀哂d手信
咁................

我又返O黎喇:smile_19:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-2 11:45 AM 發表 查看引用來源
o岩我 不過無得去了, 15/11 又 deadline :smile_39:
明年囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-2 11:50 AM 發表 查看引用來源
你知
飛鴿傳書

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-2 11:50 AM 發表 查看引用來源
咁................
唔駛咁喇, 食人食出汗

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-2 11:46 AM 發表 查看引用來源

機場有 佢話搬去你度喎
返去執屋先

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-2 11:49 AM 發表 查看引用來源
佢生日嘛......................10月尾....................應承左請佢........................所以而家開始每日儲10蚊.....................到時去.................大家樂
如果叫你請我, 咁我要幾耐前通知你:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆