上一頁下一頁
發新話題

乳頭尖尖

收藏  |  訂閱
533  78.3k

一個字正:smile_38:

回覆 1# 的帖子

At first, thank you so much! :smile_35: :smile_35:    If i can't see this photo, maybe i don't believe Edenangle is a TRUE people.( My feeling is so touching!:smile_24: :smile_24:  Becoz human is very selfish & protect them-self ) Yr body shade is pretty. Can U send some nake-photo to me ? (For handphone use only)

pink . I like it

樓主好索呀

Angela,

可能妳答過,請問妳上圍有多大?

可以的話,可否透露三圍數字?

EdenAngela

你幅相真係正 ,
我仲意細乳雲多d .
你果個岩晒我呀

引用:
原帖由 2008Chak 於 2008-10-2 10:02 AM 發表 查看引用來源
但是想問一問樓主,行山過溪,跑步做運動有沒有問題?
冇問題,點解有問題呢?
引用:
原帖由 思思冼 於 2008-10-2 10:22 AM 發表 查看引用來源
而我發覺下盤有肉地既女仔(不是指肥)是指比例上,佢地容易有高潮
即係patpat有肉or盤骨大?
引用:
原帖由 kingkongman 於 2008-10-2 12:00 PM 發表 查看引用來源
以你個波既size尼睇, 你乳頭吾大, 睇過好多av女, 有的係成個杯蓋咁大架
乳頭形狀同性慾有咩關係我就吾識
但睇你咀唇較薄, 你係屬於泠靜型
在情愛方面被動且淡薄
有隨機應變的本能,可以吃苦耐勞
喜歡講話
對情愛淡薄都講得岩既
喜歡講話都要睇對象,不冇好感既人會一言不發,但好好傾既朋友就雞啄唔斷
引用:
原帖由 youngs 於 2008-10-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
At first, thank you so much! :smile_35: :smile_35:    If i can't see this photo, maybe i don't believe Edenangle is a TRUE people.( My feeling is so touching!:smile_24: :smile_24:  Becoz human is very ...
好多人pm過我問我要相啦,平時唔見出posts傾野,突然咁多人走出黎問我做咩喎
引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-10-2 10:03 PM 發表 查看引用來源
可能妳答過,請問妳上圍有多大?
可以的話,可否透露三圍數字?
3圍數字係女人既秘密,答過好多次係秘密,唔會答

你真係好fit, 好正angela~~~~
好想要你

Angela~~

你對奶真係引死人...

我都想做個個中年男人.......

PAT PAT有肉.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆