上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 12:55 PM 發表 查看引用來源
我唔會主動約佢。因為應承咗佢上網歸上網, 現實歸現實。如果各自知得太多私隱, 最好的距離就係網上知己。我都覺佢講得好有道理, 而且都尊重佢的意見。

當然, 佢昨日同我講話如果佢太空虛, 可能會約我出去「 ...
哈哈哈~~~~C HING ~~ 我都想你有機會"頂撞佢"~~~出番個賽後報告~~佢真係好鬼死吸引人~~令人有好大想像空間:smile_30: ~~

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 14:26 發表 查看引用來源

妳有 skills 嘛....hahahahahaa
口甜舌滑呀你....

幾時出part 2啫 ???

回覆 198# 的帖子

人地話妳有skill wor ~~ !!:smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-9-16 02:28 PM 發表 查看引用來源

口甜舌滑呀你....

幾時出part 2啫 ???
未有feel寫呀....

妳都唔出~!!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 02:28 PM 發表 查看引用來源
人地話妳有skill wor ~~ !!:smile_47:
hahaha.....wei, 咁妳即係有無同fiona 攪過呀??

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 14:28 發表 查看引用來源
人地話妳有skill wor ~~ !!
邊及你地有口技啫....:smile_47:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-9-16 14:29 發表 查看引用來源

未有feel寫呀....

妳都唔出~!!
我個d 無人睇架,
又無你咁識攪氣氛, 又啜, 又了, 又吹, 又含...又入...:smile_47: :smile_47:

我有咁好 "口技” 就攪咗 Fion 啦!反而係果件Amy 出口犀利,吹到我死咁滯!

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-9-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

我個d 無人睇架,
又無你咁識攪氣氛, 又啜, 又了, 又吹, 又含...又入...:smile_47: :smile_47:
hahahaha....
妳夠得啦, 
俾人啜, 俾人吸, 俾人撩, 俾人奶~!!

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 02:33 PM 發表 查看引用來源
我有咁好 "口技” 就攪咗 Fion 啦!反而係果件Amy 出口犀利,吹到我死咁滯!
佢吹你呀????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆