上一頁下一頁
發新話題

9月6日...週六 CP X 匯k場...(380人仔)包客房晚餐唱k飲酒

收藏  |  訂閱
952  17.9k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-1 04:32 PM 發表

佢呢個星期搞掂架啦, 唔係. 應該係兩三日就搞掂架啦.
強者再現discuss:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-1 05:26 PM 發表
放工前推一推先!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:
一路上班一路上網:smile_30: :smile_30: :smile_30:

:smile_35: 350變番380:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-1 05:38 PM 發表 查看引用來源

一路上班一路上網:smile_30: :smile_30: :smile_30:
哇,都唔知點報答你好,你咁勤力!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-31 10:56 PM 發表 查看引用來源
唔好意思,今個星期都系X 匯,因為個便攞房好麻煩。
要攞大量房好難搞,二來舊團友要求下,都系玩翻主場先!:smile_45:

新知舊雨請PM作實。
因為要提早預定客房。
前15-20名先有此優惠價。
如果遲 ...
我吾去,但都要推。:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 IQBOY 於 2008-9-1 07:03 PM 發表 查看引用來源
我吾去,但都要推。:smile_38: :smile_38:
你做乜唔去

你做乜唔去都推

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-9-1 07:19 PM 發表 查看引用來源

你做乜唔去

你做乜唔去都推
咪就係, 唔去就得比人推, 唔係係度推人!!!!!!!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-1 05:38 PM 發表 查看引用來源

我今日多嘢做咋, 唔係仲會出力推添呀, 話哂打左咭架!!!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-9-1 08:21 PM 發表

我今日多嘢做咋, 唔係仲會出力推添呀, 話哂打左咭架!!!!!!!
又掛住我呀!

support
現在終於可以上黎厄下分先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆