上一頁下一頁
發新話題

女髮型師-1 ,2, 3 ( 新加: 第5部份 )

收藏  |  訂閱
313  101.8k

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-8-29 12:21 PM 發表

唔係掛,咁老架咩??
後生仔又點會走上去搞北姑呀~~~香港大把女啦:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-8-29 12:30 PM 發表

後生仔又點會走上去搞北姑呀~~~香港大把女啦:smile_45: :smile_45:
咩呀,北姑黎架咩??
唔係港女咩??

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-8-29 12:31 PM 發表

咩呀,北姑黎架咩??
唔係港女咩??
兄台, 留意下上文下理....
係大陸嫁..仲唔係北姑咩

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-8-29 12:33 PM 發表

兄台, 留意下上文下理....
係大陸嫁..仲唔係北姑咩
原來係咁
玩北姑當溝到女:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-8-29 12:34 PM 發表

原來係咁
玩北姑當溝到女:smile_30: :smile_30: :smile_30:
人地d北姑係睇老細頭嫁嘛....你有錢自然係俾面你嫁啦~~:smile_30:

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-8-29 12:36 PM 發表

人地d北姑係睇老細頭嫁嘛....你有錢自然係俾面你嫁啦~~:smile_30:
北姑係比錢架嘛,收錢就梗係點玩都得啦

引用:
原帖由 disscuss之星 於 2008-8-29 12:45 PM 發表

北姑係比錢架嘛,收錢就梗係點玩都得啦
ching~
你都咁講呢~~~:smile_30: :smile_30:

咁叫雞同溝女好唔同喎

引用:
原帖由 IamQueen 於 2008-8-29 12:47 PM 發表

ching~
你都咁講呢~~~:smile_30: :smile_30:

咁叫雞同溝女好唔同喎
叫鷄同溝女就梗係唔同啦
不過咁,有D搵唔到食既,比下錢玩下都冇辦法啦
不過唔好當自己溝到女囉:smile_13:

thx for your share
keep it up

引用:
原帖由 disscuss之星 於 2008-8-29 12:51 PM 發表

叫鷄同溝女就梗係唔同啦
不過咁,有D搵唔到食既,比下錢玩下都冇辦法啦
不過唔好當自己溝到女囉:smile_13:
人地以為自己英俊瀟灑肉樹"林峰"呀嘛~~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆