上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

you chat more with him la, over 50 is so easy ......

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 03:11 PM 發表
唔係妳delete~~係佢自己delete個reply~~知冇~~~  
呵呵...我开始觉得自己好象有点点蠢蠢地......:smile_39: :smile_27:

引用:
原帖由 littlepotato 於 2008-8-15 03:19 PM 發表
you chat more with him la, over 50 is so easy ......
我唔明英文既哦....
亮仔..唔好考我啦...:smile_27: :smile_39:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-15 03:19 PM 發表

呵呵...我开始觉得自己好象有点点蠢蠢地......:smile_39: :smile_27:
女人唔使太叻~~太叻無人要架~~~

引用:
原帖由 mark419lee 於 2008-8-15 02:19 PM 發表
婷婷你好..我係新手..PM唔到你..今日有意想報名..
請覆唔該晒
你回覆多幾個帖,累積夠五十分,就可以用pm功能

就可以同婷婷取得聯系

明白未

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-8-15 03:43 PM 發表

你回覆多幾個帖,累積夠五十分,就可以用pm功能

就可以同婷婷取得聯系

明白未
長空, 你幾時會再去藍毛沙灣團呀?

好野~~29號長窿都去~~~

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 03:26 PM 發表
呵呵。。。易卑你地男人厄嘛。。。
:smile_45:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-15 03:26 PM 發表
呵呵。。。易卑你地男人厄嘛。。。
:smile_45:

回覆 197# 的帖子

婷婷,我電話9632-1219!thx

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆