上一頁下一頁
發新話題

濃西飯堂客串沙灣仁K遊記包包(有相,加強版22張相,未成年人士止步)

收藏  |  訂閱
898  77.6k

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:07 PM 發表

你咁講就得啦:smile_39:成班都係:smile_30:
:smile_46: :smile_46: 你都係偷跳份子呢

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 16:11 發表
唔好甘講喎,係你唔想出報告姐,等我一陣出返個1_9_7_6組團帖先
嗱~我有問過架:smile_45:你係團長之一梗冇問題啦:smile_39:我只不過係跟團嘅小土豆唧:smile_42:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:12 PM 發表

但係北少少啲維族妹都係鬼鬼地,都比較易肥咁嘅:smile_13:
你應該甘講,出黎做既唔通想搵阿詩馬?係都搵阿嘉斯啦
維族女過左23歲結左婚,90%以上一定肥,而且係痴肥:smile_42:
但係諗下23歲前就係ANOTHER STORY:smile_47:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-8-4 04:09 PM 發表

嘩~試過喺沈陽坐過一個廿五歲吉林妹~真係以為佢未過二十架:smile_04: :smile_04:
人造美女定保養得好先~正成甘:smile_47:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:11 PM 發表

唔好甘講喎,係你唔想出報告姐,等我一陣出返個1_9_7_6組團帖先
足之俾花兄爆你大鍋:smile_30:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:13 發表
異妹仲正:smile_47: 我都LIKE星竹妹
你想打"竹星妹"呀:smile_41:咪又係咁樣~維妹唔同竹星妹~啲味道唔同啲架:smile_44:你試過就知架啦:smile_47:

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 04:13 PM 發表

異妹仲正:smile_47: 我都LIKE星竹妹
ABC同CBC都唔岩我,我唔識ink悶

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-4 16:15 發表

:smile_46: :smile_46: 你都係偷跳份子呢
:smile_44: :smile_44: 唔好咁大聲叫偷跳俾多七舊水呀:smile_30: :smile_30:

支持!!! 繼續!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-8-4 04:15 PM 發表

你應該甘講,出黎做既唔通想搵阿詩馬?係都搵阿嘉斯啦
維族女過左23歲結左婚,90%以上一定肥,而且係痴肥:smile_42:
但係諗下23歲前就係ANOTHER STORY:smile_47:
甘23歲前咪要親身材好嘿嘿夠本:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆