上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-6 03:09 AM 發表

師兄:好一句:沉船皆因行街起,行街真係好易發生感情,因為行街有個種失去很久的戀愛拍拖感覺,好易就令人沉醉地沉船了:smile_39: :smile_39: :smile_39:,我都係過來人,真係要小心小心:smile_38: :smile_38: :smile_ ...
咪就係,衰就衰在行街睇戲既吸引力真係好大,正如師兄所言可以帶來個種失去已久拍拖既感覺. 但係我又唔係好明點解囡囡見了我兩次之後就肯陪我行街食飯,仲拖埋手睇戲,莫非佢對我都有好感?:smile_13:

我還是認為,愛回家

take-care

引用:
原帖由 盤古 於 2008-7-6 04:41 發表
識返屋企,算係咁!
師兄:多謝支持,自己知自己事,無謂害人害己:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-6 18:25 發表

咪就係,衰就衰在行街睇戲既吸引力真係好大,正如師兄所言可以帶來個種失去已久拍拖既感覺. 但係我又唔係好明點解囡囡見了我兩次之後就肯陪我行街食飯,仲拖埋手睇戲,莫非佢對我都有好感?:smile_13:
師兄:囡囡都係人,都想有人錫,有人照顧,有感覺的,建議師兄開個新主題,等其他師兄比多D意見,會對你有幫助架

引用:
原帖由 zj237105516 於 2008-7-6 20:28 發表
我還是認為,愛回家
師兄:多謝支持,完全同意,現已歸家了

引用:
原帖由 hk820superboy 於 2008-7-6 22:59 發表
take-care
Ching:Thankyou

有老婆就唔好出來玩,仲要那麼認真....... :smile_39:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-4 08:33 PM 發表

冇呀,我俾到足之外貼士都幾舊架,只係個次出黎睇戲食飯,我話送返的野比佢,佢話唔使咋. 剛剛識冇耐所以話題都未去到家庭狀況既階段,但我亦冇打算撒謊.我一定會同佢講.
出咗幾次街都未touch到呢個subject? 為了對得住自己對得住別人,我上NC從不脫戒指,亦多數在第一日己明示我有老婆仔女.

還有很多囡囡都係為錢,大家不妨扮孤寒,初初幾次不俾貼士,所有服務公價算數.咁做係唔想send wrong message 俾D貪錢嘅囡,以為你係水魚而對你特別好,再慢慢掠水.  大家放心,真係鍾意你嘅囡係唔會介意嘅!

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-7-4 12:16 AM 發表
沉唔沉就真係好睇你自己本身,..我明白點解咁多人會沉..一般係出面好難識到正常女仔,囡囡只要有錢就可以接近到,只要有一次咁既接觸,就會產生幻想..一有幻想就會做出沉既行為,,係唔係咁話?只要你識到比d囡囡條件更好既 ...
對! 未結婚嘅就應從正常社交識正常女仔.  無謂自尋煩惱浪費時間去沉船!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆