上一頁下一頁
發新話題

7/6(Sat)喪劈b-day party@大利

收藏  |  訂閱
571  7.4k

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-5-22 02:28 PM 發表
到時唔著校服得唔得呀????
哈哈~當然得la~~~!:smile_38:

只不過係著就更好咁解囉 :smile_40:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-22 02:29 PM 發表

哈哈~當然得la~~~!:smile_38:

只不過係著就更好咁解囉 :smile_40:
:smile_42: 好在...最多好似上次噤..打條呔= =

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-5-22 02:32 PM 發表

:smile_42: 好在...最多好似上次噤..打條呔= =
哈哈~~~~~貼番個校章咪得囉:smile_30:

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-22 02:29 PM 發表

5好食咁多呀~~會變矮架:smile_38:

最討厭開會...勁悶~~~~又眼訓:smile_42:
咁食西瓜變西人??:smile_41:
我記得有次開開下會有sms,個時有靜,突然有短信鈴聲(係叮噹個隻呢)跟住個望個黎我度囉:smile_30:

十妃''..................................

引用:
原帖由 妃〞 於 2008-5-22 02:33 PM 發表

哈哈~~~~~貼番個校章咪得囉:smile_30:
:smile_39: 賣廣告咩...
而且都唔係純白色衫...

引用:
原帖由 關人隱氏 於 2008-5-22 02:40 PM 發表

咁食西瓜變西人??:smile_41:
我記得有次開開下會有sms,個時有靜,突然有短信鈴聲(係叮噹個隻呢)跟住個望個黎我度囉:smile_30:
哈哈....有可能

岩先我電話響囉~~~~樣衰死~~

你個情況我miss都試過...又係叮噹嗰隻囉~~個個都望住佢~勁好笑:smile_30:

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-5-22 02:42 PM 發表
十妃''..................................
妹妹妹妹妹~~~:smile_38:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2008-5-22 02:46 PM 發表

:smile_39: 賣廣告咩...
而且都唔係純白色衫...
有咩所謂~~哈哈

咁你打呔囉~:smile_13:

support妃嬏開團:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆