上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

唔講 ! 睇相自己估 ! :smile_30:
引用:
原帖由 manray 於 2008-5-21 19:15 發表
咁咩cup???

你玩左佢對波咁耐............報告下黎聽下好喎

回覆 201# 的帖子

咁孤寒架.....................

anyway..........今晚諗住玩乜

未知架 ! :smile_44:
通常11-12點先去既 ! :smile_45:
引用:
原帖由 manray 於 2008-5-21 19:20 發表
咁孤寒架.....................

anyway..........今晚諗住玩乜

Sam 我走啦, 88 今晚記得搵個 40 吋啦:smile_46:

OK OK ! 88 ! :smile_15:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-21 19:23 發表
Sam 我走啦, 88 今晚記得搵個 40 吋啦:smile_46:

HIHI

我過黎踩場既

GOOD MORNING ! MISS ! :smile_38:
引用:
原帖由 applesit1210 於 2008-5-21 19:29 發表
HIHI

我過黎踩場既

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-21 03:18 PM 發表
Update 21 May 2008

***由於乃全國哀悼日,所以小弟將會暫停所有交際,呀唔係 ! 係交配活動,直到星期三晚24:00 ***

無性第二夜
琴晚做野做到8點幾,得番我,GF同老板三個人(老板琴晚好勤力),跟住我同GF走人 ...
多謝偉大樓主無私分享 ! :smile_38:  
祝你同埋你個大波gf性生活愉快 ! :smile_30:  

我會繼續支持樓主嫁 ! 希望你以後日日update啦 ! :smile_38:  
十扑 十扑 !

恭喜恭喜
我會支持你!!:smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-21 04:35 PM 發表
番外篇 - 3P/MFF~~~

*** 呢個CASE曾經係阿花個POST貼過,現在重溫一次,睇過既街坊見諒 ! ***

N 年前既事,果陣我仲做緊導遊,
有一次去菲律賓,有兩個女仔跟我團(係LES),
樣貌身材都OK架 !  
玩左幾日 ...
樓主3P都勁正呀 ! :smile_38:
加料 ! 加料 ! 加料 ! :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆