上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2008-6-3 09:28 PM 發表

still in china??
原來系馬交欲仙欲死:smile_30: :smile_27:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-4 12:02 AM 發表

唔係掛....

有冇搵下佢D朋友????
差D要報警:smile_42:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-5 12:25 AM 發表

差D要報警:smile_42:
咪係囉...過左48小時..準備打999嫁喇:smile_39:

push push , 三周六重有冇位..

我想 join, 順便唔該幫手訂酒店..

pm你啦

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-6-5 12:03 PM 發表
push push , 三周六重有冇位..

我想 join, 順便唔該幫手訂酒店..

pm你啦
好開心你會到....到時見!!!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-5 01:27 PM 發表

好, 到時見..

三周年咁大架 party. 氣分一定好好..  

到時大家happy番晚先.. 呵呵

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-6-5 01:27 PM 發表

阿天, 我今個星期都報名呀, 仲有阿耀佢地,
一齊幫你撐場~~

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-6-5 02:04 PM 發表

阿天, 我今個星期都報名呀, 仲有阿耀佢地,
一齊幫你撐場~~
我早知道你會黎...

呀耀都已經call左我...

嘩~今次真係超多人呀..自從過年後都未試過...我估計至少有30-40人...正呀

仲有兩日...就到一年裡面最重要既其中一個派對....

各位兄弟你地準備好未?

禽日click入去dl部機就...:smile_22: :smile_39:
引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-4 12:16 AM 發表
http://rap4ever.net/
上面條link都幾多hithotsong download

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆