上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 21:02 發表 查看引用來源

佢54歲怕老扮後生,落重本都係想揾條好佬,可惜眼角高成日以為自己好掂冇人屌又閪痕攪到自己十五十六,家姐一向都淫底前夫又唔識屌佢,可能偷食過幾次(佢話冇)離婚後同佢前夫個friend屌過又唔岩玩,遇到我岩玩但係我 ...
呀家姐50路, 打扮吓扮40路, 其3好得吓.
如果眼角唔係高到天, 除非擺明痴晒身, 其實都唔會勾唔到佬. 閪痕冇人屌

既然佢離婚後同佢前夫個friend扑過嘢, 擺明比人知佢受溝啦, 男人食得窩邊草, 有邊個口密嘅先

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-9 21:17 發表 查看引用來源

呀家姐50路, 打扮吓扮40路, 其3好得吓.
如果眼角唔係高到天, 除非擺明痴晒身, 其實都唔會勾唔到佬. 閪痕冇人屌

既然佢離婚後同佢前夫個friend扑過嘢, 擺明比人知佢受溝啦, 男人食得窩邊草, 有邊個口密嘅先 ...
佢前夫個friend外型好差,而且家姐又話佢軟J家姐鍾意大碌夾長,掙爆佢(佢講既)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 21:41 發表 查看引用來源

佢前夫個friend外型好差,而且家姐又話佢軟J家姐鍾意大碌夾長,掙爆佢(佢講既)
呀家姐搵得圈內, 就係有報復.  
不過, 佢點解又要同前夫離婚

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-9 21:48 發表 查看引用來源

呀家姐搵得圈內, 就係有報復.  
不過, 佢點解又要同前夫離婚
佢前夫出面有女人,佢前夫亦都滿足唔到佢性方面,簡單講欲求不滿
固然仲有好多其他原因啦,佢孫女都有一個

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 21:54 發表 查看引用來源

佢前夫出面有女人,佢前夫亦都滿足唔到佢性方面,簡單講欲求不滿
現代社會, 呀家姐食唔飽, 好尼好去, 都係好事.
各自搵食, 各取所需

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-9 21:54 發表 查看引用來源

中年女人大需求老公又食吾飽,加上淫底偷食就遲早問題,心態上同男人一樣,想試吓吾同既人😆

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-9 21:58 發表 查看引用來源

現代社會, 呀家姐食唔飽, 好尼好去, 都係好事.
各自搵食, 各取所需
如果雙方吾介意有好溝通有底線,真係可以各自搵食,隨時反而增加夫妻情趣

師兄, 有沒有家姐的波波和鮑鮑裸照相睇下? 冇得同家姐玩, 睇下相 j 下都滿足了

引用:
原帖由 唐僧 於 2024-6-10 13:24 發表 查看引用來源
師兄, 有沒有家姐的波波和鮑鮑裸照相睇下? 冇得同家姐玩, 睇下相 j 下都滿足了
唔好意思呀師兄,家姐好精好謹慎嘅,佢唔會畀男人影佢啲波波呀鮑魚相,性愛嘅相就更加唔會
因為佢成日驚男人屌完佢屈佢錢🤣🤣就算佢咁鍾意我都唔會畀我影(其實有一次我想影佢隻濕曬既鮑魚倒流緊精液,佢當然嘅抗拒啦唔畀啦)🤣🤣
最近我放佢嘅相,都係佢最近先send畀我嘅生活相,問我佢靚唔靚?🤣🤣
出張我老婆啲舊相睇下師兄啱唔啱睇,啱唔啱用?🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-10 14:15 發表 查看引用來源

唔好意思呀師兄,家姐好精好謹慎嘅,佢唔會畀男人影佢啲波波呀鮑魚相,性愛嘅相就更加唔會
因為佢成日驚男人屌完佢屈佢錢🤣🤣就算佢咁鍾意我都唔會畀我影(其實有一次我想影佢隻濕曬既鮑魚倒流緊精液,佢當然嘅抗拒啦唔畀 ...
出尼玩,做足保護好。
就,算唔係遇騙子,
萬一分手,大家怨來怨去時,
流晒啲相出尼就無謂啦。。。😵‍💫😵‍💫😵‍💫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆