上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

有沒有body相睇下?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-1 19:26 發表 查看引用來源

師兄,其實........應該已經食得。
但既然師兄鐘意慢煮,當然可以輕輕鬆鬆添啦。
我都覺得係,可能明目張膽點已經得,不過咁有咁好玩,唔沉船就得。

欣賞ching都正正常常, 無刻意身體接觸, 氣氛啱嘅時候才少少觸碰.

唔似得啲on9仔咁, 我講到明普通食飯only, 唔係要找尋任何關係, 條友都要毛手毛腳, 真係想一巴車埋去.
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 16:59 發表 查看引用來源
食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介 ...

俾人有種唔舒服既感覺就朋友都冇得做
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 07:12 發表 查看引用來源
欣賞ching都正正常常, 無刻意身體接觸, 氣氛啱嘅時候才少少觸碰.

唔似得啲on9仔咁, 我講到明普通食飯only, 唔係要找尋任何關係, 條友都要毛手毛腳, 真係想一巴車埋去.

...

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 07:12 發表 查看引用來源

...
話説有一次约個新識C9吃T,
我反而比她毛手毛腳,
個C9算幾OK三十頭未有孩子,
約她吃T,諗住坐的士的了,
她竟説去坐巴士,
全程有講有笑,大笑時手都放我大脾。
第一見無攪,我喜愛慢慢來的,
約個多月後才來。

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2/11/2021 08:07 發表 查看引用來源
所有嘅故事都係來自感覺,有感覺就有故事,冇,故事未開始就結束😬

期待樓主,故事發展。

真係sorry, 完全無諗住同呢種人做朋友.

除咗毛手毛腳, 仲有唔少地方令人O咀, 搞到我反晒眼...
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-2 08:07 發表 查看引用來源

回覆 181# ho501501 的帖子

街坊喎!我住附近,商場入面我去睇吓先

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 09:04 發表 查看引用來源
真係sorry, 完全無諗住同呢種人做朋友.

除咗毛手毛腳, 仲有唔少地方令人O咀, 搞到我反晒眼...

以為糸床上面搞到你反晒眼添🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆