上一頁下一頁
發新話題

Del

收藏  |  訂閱
258  9.0k

...........

....................

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-2 00:03 發表 查看引用來源

其實幾個男女傾偈,唔一定係有路。傾偈/取暖/kill time都可以,世人太敏感啫,今次我都唔想有人誤會我媾仔而del post.  我敢發誓,我冇覓男友既意圖,單純傾偈散心罷了。

細細聲講,我有add 你地做"我的好友" at 188 㗎。雖然 ...
逛左好多地方,

太多仔追住女十條街,好攰呀~
普通傾下閒計,難,慢慢來啦~得閒取爐我buy你呀~

佢地都好忙,有緣會再相聚的

可以加好友🤭🤭我冇留意,只係留意有唔識既男會員pm呀~哈哈很好今天遇上到你,之後很忙,我都係間唔中上黎,希望大家再聯聯吧~上次個post都唔差,都學到野,好多唔識既野,慢慢學啦~一定搵到岩傾對象既。

引用:
原帖由 meow_917 於 2021-5-2 00:10 發表 查看引用來源

夜闌人靜,家人訓晒,匿埋被竇喊。
公司對住個mon ,大喊特喊。
搭船搭車,無拉拉大喊。

要宣洩下先得㗎!屈住屈住會死人,我前排都喊咗成個禮拜。喵唔似喵,人唔似人。

咁今次係你撇人?咁對方一定有原因令你諗唔通,解決唔到先走 ...
😂😂😂貓姐好真性情,我聽早好早有野做呀~唔可以大喊住,要早訓覺呀

喊係因為對方唔明我自己,

成日諗我係咪好差,差到我要跳出去咪洗 委屈自己囉,

最後我做唔到,放係心到,忙碌工作忘記難過既事,
久而久之有心痛既感覺,想喊又喊唔出

以前試過大喊好多次流左唔少眼淚😭😭😭😭

人會成長既,我會努力長大啦~

謝謝貓姐你。

咁今次係你撇人?咁對方一定有原因令你諗唔通,解決唔到先走既,有冇嘗試同佢傾咗先判佢死刑?

呢個問題有d長,等我下次諗下先,謝謝你比個問題我思考下,🙈👍

我晚安先,🙈🙈貓姐,我地第日見。

...........

回覆 1# meow_917 的帖子

咁我等你 add 等你 pm 啦 ❤

來回地獄又折返人間🤔🤔

路過支持下,開心吹水,舒壓定神,十卜十卜😁

...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆