上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

回覆 #1 jickfa 的帖子

啱key才拍到拖,但相差10多年,就難D...,他似做妳sp多D。

仲未有續集~~~~

:smile_45: 有續集未???:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 11:03 AM 發表

約左今晚食飯:smile_44:
樓主個故事寫得好精彩,到今日我都重溫一次,覺得真係回味無窮。想知道果位年青人自從快槍失咗手之後,妳地第晚約咗一齊食晚飯,點解佢冇鍥而不捨,繼續構妳,希望大展雄風,威番次畀妳睇呢?過左咁多日咯,都冇見樓主寫番篇續集?描述下戰情。提議樓主,如果佢再約妳食飯,妳就叫樽酒畀佢飲下,壯下佢個膽,咁佢上馬提槍時就會耐戰奮勇好多,唔會再搞興咗樓主,但又虎頭蛇尾,見到龍都冇用,在樓主纖纖玉指嘅包圍下,就卸甲逃去廁所嘞。

厲害沃。幾秒就 K.O。

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 09:12 AM 發表

27歲個男友已成過去啦...............:smile_39:
一星期同你見兩次面  比到滿足性欲你 咁都叫過去
你真係過去與今天

引用:
原帖由 mamatei 於 2008-4-4 10:30 AM 發表

我都未見過,亦未聽過 !
我唔覺得香港會有  外國可能會  但都唔會狼到咁

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 04:32 PM 發表

係唔係真想溝都唔係咁重要啦!而家乜年代呀,大家相處落再講啦..............
就算發生過關係又點,結左婚都可以離婚啦 :smile_39:
完了就是緣!:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 04:39 PM 發表

我既前任老公夠大我10年,咁又點呀,佢咪又係咁幼稚,係大陸識左個上海妹咪又係好快搭上左
年齡大唔代表識諗...............
年紀大唔代表識諗,但年紀細,一定唔會諗得透
即係丁三關

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 09:15 AM 發表

可能我係言談間比佢既感覺我都幾開放掛!況且佢又知我單身既
事實上你真係幾開放ge:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆