上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-20 09:11 PM 發表
:smile_27: 其實見到呢個版成日有人話沉船唔好...自己唔鍾意就唔好沉啦:smile_27:
每個人既思想同玩法都唔同:smile_27:點解要去影響人地呢:smile_41:  再係咁真係無心機睇落去:smile_13:

如果沉到無錢既  ...
講得o岩:smile_38:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-3-25 12:17 AM 發表
唉,....都唔知點做好...
好似明知係死路...都要仆到去咁=.="
沉得開心咪得law:smile_38:

引用:
原帖由 仆街猩猩 於 2008-3-21 01:07 AM 發表

介定沉船與否,最主要係你對段感情有冇信心,仲有一樣好重要,你在當中的掌控能力(有否俾條女牽著鼻子走)。若如呢度的師兄咁簡單界定沉船=同歡場女拍拖,咁d狼狗咪個個沉晒船:smile_41:
如果你拍拖時有信 ...
當然唔同啦,狼狗同囡囡係嚮老家仲未出黎做果陣就識,咁當然唔算沉船啦,但係我地同囡囡係嚮歡場識,咁當然算沉船啦
個人認為:去滾玩出真感情先至算係沉船:smile_15:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-25 08:52 PM 發表

當然唔同啦,狼狗同囡囡係嚮老家仲未出黎做果陣就識,咁當然唔算沉船啦,但係我地同囡囡係嚮歡場識,咁當然算沉船啦
每個人對沉船嘅理解唔同,但你話狼狗係嚮老家仲未出黎做就識,你知唔知好多女落深圳先做服務員、廠妹覺得辛苦,再俾小白臉“呃”去做雞(表面上係呃,但更多係自甘墮落或想搵快錢),唔一定係老鄉架!

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-3-25 12:16 AM 發表
唉...屌...以前成日屌鳩人唔好沉船...
家下真係對住個小姐沉撚左...好想見佢好想見佢...
仆街喇今次
都係果句 要沉就要沉得開心
引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-25 08:43 PM 發表

講得o岩:smile_38:
大家志同道合:smile_30: 岩咀型

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-25 08:52 PM 發表

唔好理沉唔沉船啦:smile_30: 一於當係溝女同拍拖:smile_30: 香港d正經女仔都識厄錢嫁啦:smile_30:

慢慢浮上水面了:smile_45:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-26 01:45 PM 發表
慢慢浮上水面了:smile_45:
又發生咩事呀:smile_14:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-26 09:00 PM 發表

又發生咩事呀:smile_14:
女女有野暪住我,而且真係好花心:smile_39:

我都吾想,不過現在可能降級為飯盒或契妹:smile_45:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-26 09:02 PM 發表

女女有野暪住我,而且真係好花心:smile_39:

我都吾想,不過現在可能降級為飯盒或契妹:smile_45:  
既然係咁,我都支持你ge決定:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆