上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 b32_b41 於 2007-9-16 10:43 AM 發表

冇可能掛:smile_14:
咪玩一定唔會lo:smile_45:
佢只係一個忠實fans姐:smile_30:
唔知牙(笑

樓主見佢某妹妹就會同佢傾計,而且d口吻係好熟甘既....

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-16 01:22 PM 發表

你尊登唔引埋最尾個句:smile_42:
六月飛霜

一口氣由第一集睇到落黎...
真係第一次睇文章會睇到眼淚係咁留
尤其係果PART 樓主睇到SARA 比第二個男仔攬之後
獨自一個行出去LIFT 口...然後倒地一刻
真係勁留眼淚嚕
其實都唔知會咁...
不過我相信呢一篇一定係我有史以來睇過最好的一篇
樓主...或許可能會勾起你的傷心事
但既然寫到這裡...希望你會繼續寫埋去

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-16 01:44 PM 發表

六月飛霜
上訴:smile_22:

尾期要番學冇咩時間回..但係估唔倒既係咁耐都冇出..快d post啦...plz

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-16 01:53 PM 發表

上訴:smile_22:
e到係男權社會,唔到你出聲(奸笑

p.s某人快d英雄救美lu,我係到做緊紅面(京劇)架ma,嘿嘿嘿嘿...............

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-16 02:47 PM 發表

e到係男權社會,唔到你出聲(奸笑

p.s某人快d英雄救美lu,我係到做緊紅面(京劇)架ma,嘿嘿嘿嘿...............
蝦人既:smile_39: :smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-16 02:59 PM 發表

蝦人既:smile_39: :smile_39: :smile_42:
係要蝦你甘點?:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-16 03:42 PM 發表

係要蝦你甘點?:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
兩個都係大細路...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆