上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-8 02:36 AM 發表

hk兄! 週六諗隻好嘢, 指教下我呢個新仔好wo...
karlton兄~呢排好忙,有時間一定出:084:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 11:08 AM 發表

打馬名都好:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-8 11:18 AM 發表

打馬名都好:071:
咁衰:030: :096: 不過不失為一個好方法:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 11:42 AM 發表

咁衰:030: :096: 不過不失為一個好方法:097:
點解仲末有野中出:026::027:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 11:08 發表

我見你好久冇出嘢, 諗住幫下你手...:096:
支持下你:097:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-8 01:42 PM 發表

我見你好久冇出嘢, 諗住幫下你手...:096:
支持下你:097:
係呀.....呢串做左懶虫:032:
你果面時差係為慢香港1個鐘:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 13:48 發表

係呀.....呢串做左懶虫:032:
你果面時差係為慢香港1個鐘:041:
係呀! 所以我懶過你, 我遲過你起身:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-8 03:44 PM 發表

係呀! 所以我懶過你, 我遲過你起身:096:
哈~有得懶好懶,到左吾可以懶果時,想懶都吾得:097:
香港呢面落好大雨.....比定心理準備你:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 15:48 發表

哈~有得懶好懶,到左吾可以懶果時,想懶都吾得:097:
香港呢面落好大雨.....比定心理準備你:071:
多謝比料! 我地新開「四大癲王」心水研習室, 有空多D嚟討論及比料呀!:098:

今日超值馬

4場 1鋼意 好至快地可以買w,p:041: 睇住賠率呀:025:
我自己就 10萬事利 望佢一放贏哂:096:

10場 1 山東好馬 玩到呢場如果有錢贏...就可以望吓呢隻我覺得值110分嘅馬 落雨就吾好啦:030:
如果落雨仲想玩,可以係 10愛拼者贏 3安進 度睇:025:
今日有要事玩吾到臨場.......解釋都無時間打...望大家見諒:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆