上一頁下一頁
發新話題

開始左俾老婆去happy #13#43#51#90#150

收藏  |  訂閱
231  138.9k

引用:
原帖由 lovespeu 於 2020-1-17 05:49 PM 發表 查看引用來源
唔知仲有無人有興趣睇下一次佢同個男仔點玩呢
其實我同樓主都有同好,不過我老婆仲未實踐到,最激嗰一次,糸呃我老婆話自拍,其實系直播比我fb睇,嗰次我好似AV甘,我系我老婆後面,我先擘開我老婆對脚,之後慢慢揸下我老婆對波,後來再m字脚抬開哂我老婆雙腿,對住鏡頭比我個fb慢慢由我老婆對波到妹妹,完完全全甘睇清楚哂,嗰刻嗰feel真糸好正!

引用:
原帖由 lovespeu 於 2020-1-17 17:49 發表 查看引用來源
唔知仲有無人有興趣睇下一次佢同個男仔點玩呢
直情想玩埋一份la
支持

ching, support u ah pls come bk

回覆 39# lovespeu 的帖子

有興趣,有埋圖片增加幻想仲正

新年比較忙呀,依家得閒d,講下老婆第二次同呢個男仔搞?

回覆 40# lovespeu 的帖子

等你好耐喇師兄, 凍曬就唔好喇

引用:
原帖由 lovespeu 於 2020-1-28 17:06 發表 查看引用來源
好啊師傅,我哋一班fans等到j都軟,女既水都乾晒塘!

引用:
原帖由 lovespeu 於 2020-1-28 17:06 發表 查看引用來源
有冇得預告一下除咗呢條仔,仲食過咩仔sss?

引用:
原帖由 lovespeu 於 2020-1-10 20:36 發表 查看引用來源
我飛車去到接老婆,見佢行都行唔穩,即刻落車攬實左佢,然後同佢車,好high, 成身酒,香水,煙味夾雜住,好正!
拿拿聲開門俾佢,同佢返屋企審問佢,係車上面,佢仲好淫,套衫亂曬,咬住咀唇,隻眼識放電咁同我講,好攰呀,成個人無曬力呀,成個坐姿都 ...
j L咗5、6次

師兄等你好耐, 好心急

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆