上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.24

收藏  |  訂閱
1.0k  189.3k

回覆 200# steinjack 的帖子

唉,肺炎搞到搵女dup骨都怕怕。

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-2-4 12:27 發表 查看引用來源
太陽升,墮連新店都無開。醫街頭,大金毛都唔見人。大鍋今日著條半身短裙,冬菇頭加口罩望落好性感,想插佢幾野,不過放唔低架車,無計。

大鍋今日冇著黑絲襪,冇咁性感
引用:
原帖由 FTP 於 2020-2-4 16:14 發表 查看引用來源

太陽升,墮連新店都無開。醫街頭,大金毛都唔見人。大鍋今日著條半身短裙,冬菇頭加口罩望落好性感,想插佢幾野,不過放唔低架車,無計。

竹街三連中間成日有條怨婦眼神C10婁屌,有無C亨試過呢?

引用:
原帖由 FTP 於 2020-2-4 16:14 發表 查看引用來源

昨日經過大鍋肉色絲物,白色光面短裙,真係有入去小佢既衝動!

引用:
原帖由 bbb1000 於 2020-2-5 16:46 發表 查看引用來源
竹街三連中間成日有條怨婦眼神C10婁屌,有無C亨試過呢?
金真真地髮,企出門口眼超超,遠睇OK。

攪到我今個星期都未開過餐,真身䓀,連樓上骨都冇上,點頂呀
引用:
原帖由 steinjack 於 2020-2-4 12:27 發表 查看引用來源

回覆 207# simonduck 的帖子

而家开了的應該冇事,未开果啲可能仲係湖北番吾到來

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-2-5 17:54 發表 查看引用來源

金真真地髮,企出門口眼超超,遠睇OK。
呢排要紮炮

引用:
原帖由 steinjack 於 2020-2-3 09:50 發表 查看引用來源
早幾日在竹吃了件c8.7. OK身材,佢想環吹但我阻止了,怕怕。
Ching,

C8. 7 叫乜名,或者有無多少少形容?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆