上一頁下一頁
發新話題

[係性定係愛系列] 報答正義男上篇#1,下篇P.30 #444, 22/2 #824 走甜後記 P.55

收藏  |  訂閱
1.1k  62.7k

引用:
原帖由 jackso0826 於 2018-1-22 12:03 AM 發表 查看引用來源

借機抽人水haha
竟然係咁😂😂

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-22 07:20 發表 查看引用來源

一般我好少留意人架  同埋而家冬天邊有肌肉睇呀
咁易俾人抄牌架咩😜
似你抄人牌多:smile_o01:

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-1-22 08:16 AM 發表 查看引用來源

似你抄人牌多:smile_o01:
會嗎 不過通常係人地將佢個牌自動奉獻俾我 哈哈

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-22 07:20 AM 發表 查看引用來源

一般我好少留意人架  同埋而家冬天邊有肌肉睇呀
咁易俾人抄牌架咩😜
當見到女仔紅扑扑, 之後好可愛, 就會想識佢架喇:smile_o13:
何況佢令仔嘛XD 如果佢抄你牌, 就算之後發展成點, 個刻你都會感覺超爽喇XD
因為有令仔抄牌:smile_o10:

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-22 08:22 AM 發表 查看引用來源

有人好多人追咁:smile_o04:

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-21 11:44 PM 發表 查看引用來源

事緣就係搭地鐵好多人  佢一剎車我就企唔穩  我投入左一個好高既男仔既懷中😳😳😳撞到正  感覺到佢啲腹肌  後尾望返佢都幾靚仔  但係我feel到塊面好熱咁呀 ...
我相信你係專登既!!!!HAHAHA

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2018-1-22 08:22 發表 查看引用來源

有你自動獻身咪好好:smile_o01:

引用:
原帖由 angelking89 於 2018-1-22 11:13 AM 發表 查看引用來源

當見到女仔紅扑扑, 之後好可愛, 就會想識佢架喇:smile_o13:
何況佢令仔嘛XD 如果佢抄你牌, 就算之後發展成點, 個刻你都會感覺超爽喇XD
因為有令仔抄牌:smile_o10:
邊會諗咁多  果刻只有尷尬

引用:
原帖由 angelking89 於 2018-1-22 11:13 AM 發表 查看引用來源

有人好多人追咁:smile_o04:
哈哈  冇呀邊有

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2018-1-22 11:14 AM 發表 查看引用來源

我相信你係專登既!!!!HAHAHA
哈哈  你就特登  好尷尬架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆