上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.0k

遲到好過無到,多謝分享

剛睇哂,好正喎
自我介紹先,我係人夫一名😊😊😊

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-17 07:17 PM 發表 查看引用來源
咁填飽個肚先係啱既:smile_40:
食飯未呀:smile_40:
食緊

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-16 08:14 PM 發表 查看引用來源

狗仔唔到。。。。。佢唔夠長。。。。。
c妹,如果狗仔到.....妳未爽屎.....鍾吾鍾意狗仔式

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-16 08:14 PM 發表 查看引用來源

狗仔唔到。。。。。佢唔夠長。。。。。
短到狗仔唔到??咁好短⋯⋯

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-18 12:14 PM 發表 查看引用來源

食緊
食左咩呀:smile_40:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-18 09:37 AM 發表 查看引用來源

CHING, 如可以日日做, 便不用減肥, 做一次所消耗的熱量不少呢?
可以咁架:smile_14:

文章好好

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-18 12:39 AM 發表 查看引用來源

老實講吖,其實唔認得,我諗佢都唔認得我,差唔多三年前喇,我同佢又無影相,我淨係記得佢外貌0既feature咋~
咁唔認得係正常啦,一夜之緣,而且三年前既事了

引用:
原帖由 savisavi 於 2018-1-16 04:31 PM 發表 查看引用來源

其實好難想像你咁 faithful 但又會 one night stand
我從細到大都知自己唔靚,亦唔覺得自己身材好 (多謝呢度咁多位師兄師姐客氣),總之覺得自己對男仔無吸引力,所以唔會去flirt男仔。而且同男仔交往,我好揀擇0既,我鍾意有才華同見識0既男仔 (就算普通朋友都係)。咁我細細個同咗老公一齊,覺得佢好好,就自自然然地無同其他男仔交往。

我係好講感覺同重感情0既女仔嚟,個男仔畀到個感情交流我,打動到我,我就會好熱情同激情咁回應佢。

雖然我同 C 只係識咗幾個鐘,但係喺嗰一刻,我同佢都係全情投入0既,係鍾意對方0既,唔係要做對方0既男/女朋友0既種鍾意,而係當時我哋唔係純粹解決個肉體需要,個感覺同情慾到咗,好自然咁發生。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆