上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.8k

引用:
原帖由 akitty 於 6-11-2017 12:12 發表 查看引用來源
岩岩繼續追睇返啲msg。。
佢好似開始喊曬口甘叫我比次機會佢。
又話出來見一次面再傾呀~
然後就話自己等左我2日,好想見我。
今日收工再來搵我,希望我見下佢。。

我係咪應該同佢見多次講清楚佢呢?? ...
都話妳架啦,千祈唔好添呀。
為妳好,以後當無呢個人呀。再出唻,妳又心軟,一陣又走去扑野架啦。佢又繼續沉。

引用:
原帖由 akitty 於 6-11-2017 14:38 發表 查看引用來源

無,邊有。。我有遮住嫁,無露點嫁
係的,有個薄紗。但都睇哂個shape喎。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-6 02:43 PM 發表 查看引用來源

係的,有個薄紗。但都睇哂個shape喎。
你再講一陣其他師兄羨慕妒忌恨呀。。。
今日預定左去做美容,脫毛,
夜啲等呀嫂收工一齊行街買野。。
下星期開始要返工了。
bb係佢公司搵左份文職工比我做。
雖然時間上同bb有啲差別,但係可以同bb一齊返工一齊收工。。
bb話我休息左甘內,做懶曬。
吾準我甘懶,要搵啲野做下咼。
其實我知道bb都係吾想我出去食甘多男仔快餐者

引用:
原帖由 akitty 於 6-11-2017 15:11 發表 查看引用來源

你再講一陣其他師兄羨慕妒忌恨呀。。。
今日預定左去做美容,脫毛,
夜啲等呀嫂收工一齊行街買野。。
下星期開始要返工了。
bb係佢公司搵左份文職工比我做。
雖然時間上同bb有啲差別,但係可 ...
定係放便佢係公司食妳呢。
講笑咋。都啱的,出唻做吓野,見返多啲唔同type的人。

好明顯係方便我食

哎喲~岩岩真係醜死鬼。
做完美容同除毛行出來。
應該係我個斜揹袋咩得吾好。
夾起左條裙上來,
我一路行一直都吾知。
到行行下,有個女仔拍拍我話我知我走光我先知道。
個袋夾起左條短裙仔掀左上來。
露左小小大腿近patpat個度。
應該仲會比人睇到我條底底添,
走曬光比人睇蝕曬

我呢個深度cdrom 都要出聲,我都係同中涼兄一樣你玩discuss 已經知你所有野,包括bb 是誰。
但terry 呢類人不要再有任何聯絡,對你對佢都無任何好處,你見得一次,佢就會覺得你有第二次,因為佢知你性格心軟,你太善良同傻。
做人善良係岩,但要睇咩人,有時做人要懂得決絕的。
Terry 呢d 見無野好講,你明知無可能,所以更加不要見。
一字講曬,絕

引用:
原帖由 hkyybbboy 於 2017-11-6 05:41 PM 發表 查看引用來源
我呢個深度cdrom 都要出聲,我都係同中涼兄一樣你玩discuss 已經知你所有野,包括bb 是誰。
但terry 呢類人不要再有任何聯絡,對你對佢都無任何好處,你見得一次,佢就會覺得你有第二次,因為佢知你性格心軟,你太善 ...
嗯…我已經line block左佢。
但我怕佢仍然會係樓下等我。。
搞到我而家出入都好想搵人陪住我先夠膽出街返屋企

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-6 08:07 PM 發表 查看引用來源

嗯…我已經line block左佢。
但我怕佢仍然會係樓下等我。。
搞到我而家出入都好想搵人陪住我先夠膽出街返屋企
Blk 左就應該知,如果再見到,你叫bb去同佢講聲啦。
警告佢吾好再等,如果吾係報警處理。
呢排你小心d

返到屋企。今日shopping買左好多野。
轉季買左好多新衫呀甘。
為左挽救一下收線率。
換一下新頭像比大家睇下啦

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-6 09:51 PM 發表 查看引用來源
返到屋企。今日shopping買左好多野。
轉季買左好多新衫呀甘。
為左挽救一下收線率。
換一下新頭像比大家睇下啦
Kitty姐真係好正阿!
又夠高 又有C cup胸 皮膚又白
最鐘意喱類型嘅女仔
bb遇到妳 唔知佢用左幾多生 先可以修到喱種福份呢?
我有追哂妳啲文㗎
但己經錯過左上次張相
唔知Kitty姐會唔會獎勵返小弟呢:smile_13:

Btw 唔好心太軟阿 出街小心d 叫bb陪你阿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆