上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.4k

英文C兄,你指數16X,人家以為你下被女封左,系你冇掂,你X好易被人誤會㗎:smile_45:
其他人好可能系5,6,7:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-15 10:46 PM 發表 查看引用來源

i am passive....maybe you have higher. :smile_13:

96、15指數如何?

優令令參考指數366,真系好L色冧客(樣唔太好靚),不過忙L到送客都冇就去下個房:smile_45:!
咁有冇洗下手身先呢:smile_41:⋯⋯
系有嘅:smile_30:
引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-8-15 09:37 PM 發表 查看引用來源

100 - 36x. no bad. 識冧客。
29 - 16x. good body shape and pretty long legs.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-16 10:31 PM 發表 查看引用來源
優令令參考指數366,真系好L色冧客(樣唔太好靚),不過忙L到送客都冇就去下個房:smile_45:!
咁有冇洗下手身先呢:smile_41:⋯⋯
系有嘅:smile_30:
100的確係好識冧客, 唯一不足是上路不能取到6.

唔好咁高要求啦,個個全6plusX吹乃X磨令X咩,E度通常只有一個X兄有:smile_13:!

:smile_38:手推技C X強成日都話有全6或者366我得033都有,鬼叫唔夠佢話自己高大威猛咩,講到咁⋯⋯ 唯有信佢囉:smile_30:
引用:
原帖由 totti0709 於 2017-8-16 10:55 PM 發表 查看引用來源

100的確係好識冧客, 唯一不足是上路不能取到6.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-16 11:11 PM 發表 查看引用來源
唔好咁高要求啦,個個全6plusX吹乃X磨令X咩,E度通常只有一個X兄有:smile_13:!

:smile_38:手推技C X強成日都話有全6或者366我得033都有,鬼叫唔夠佢話自己高大威猛咩,講到咁⋯⋯ 唯有信佢囉:smile_30 ...
ching有冇試過 ^^, ** 呀 ..

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-8-17 11:27 AM 發表 查看引用來源

ching有冇試過 ^^, ** 呀 ..
66, 指数366

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-8-17 11:41 AM 發表 查看引用來源

66, 指数36M, 其他師兄都話真M。
謝謝ching, 但喺咁啱其他ching都M. 可能長期M了.

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-8-17 12:10 PM 發表 查看引用來源

謝謝ching, 但喺咁啱其他ching都M. 可能長期M了.
let's valid the date !

i encountered the 'M' last Sunday.

試左89 尋日下午去的 指數063 唔錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆