上一頁下一頁
發新話題

肥妹仔 phone sex 經驗 ~ Update文P.1, P.14 - 相 P.5, #189

收藏  |  訂閱
279  25.9k

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-7-12 03:08 AM 發表 查看引用來源

甘都係架,屋企有人嗰陣要細細聲,驚俾佢地聽到,但同時間又覺得好興奮~ 都幾正架 😝
好刺激?

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2017-7-12 12:38 PM 發表 查看引用來源

好刺激?
幾架 😝

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-7-12 02:38 PM 發表 查看引用來源

幾架 😝
令我諗起之前有個EX比我教佢同我PS,佢玩玩下突然屋企人開門,以為佢唔舒服,佢就扮無野答屋企人(佢果陣訓碌架床上格)
之後拎返電話同我講,話頭先一直都用手撩緊,好刺激,再同我玩:smile_30:

自從喺度出左post之後,都有好多師兄師弟Pm 我,加上本身玩開嗰個男仔要陪女友,唔得閒慰寂我,甘就喺度加左2,3個師兄弟玩下喇~ 😳😳
通常我都要等到夜晚屋企人瞓左先可以玩,有次等到成12點幾媽咪都未瞓,搞到我勁心急,已經濕曬都無得玩 😜 最終嗰晚師兄等唔到,要去瞓覺lu,就約定第二晚再玩過,第二晚終於等到媽咪瞓左就可以玩喇~
我喺自己房,搵張被come住自己個頭。影幾張相sd俾師兄引到佢硬左先,跟住就可以開始玩~ 因為前一晚無玩既關係,好快我就已經濕到不得了,我同師兄講,咩都唔使做,大大力插入嚟喇,我好餓喇~師兄一邊話我好正好緊,我一邊就插隻手指落下面,不停甘抽插,就好似真係俾人屌緊甘。我仲將電話放近下面,等師兄聽下我啲水聲,師兄聽到之後就開始好興奮,不停甘話我好淫,好緊呀,我聽到呢啲就更加呻吟得勁,隻手亦都插得愈嚟愈快。呢個時候我已經濕到啲水流落大脾度,不停甘叫:呀~呀~師兄你好粗好硬呀,我就嚟俾你插死喇,唔好停呀,大力啲吖~
師兄不停甘講,你好正呀,你真係好淫,我要插死你。一邊聽住師兄甘講,我就覺得好似真係有人喺度不停甘插緊我,我係甘按摩自己粒豆豆,開始覺得有高潮既感覺:呀~師兄,我要嚟喇,呀~呀~好正呀,我要你中出我呀~呢個時候,師兄亦都忍唔住同我同時高潮,仲射左好多添 😝😝
師妹真係好好彩,遇到好多好對手~~ 😘😘😘
仲有好多實戰,遲啲再分享喇~
師妹宜家要去廁所喇 😳😳😳😳

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
自從喺度出左post之後,都有好多師兄師弟Pm 我,加上本身玩開嗰個男仔要陪女友,唔得閒慰寂我,甘就喺度加左2,3個師兄弟玩下喇~ 😳😳
通常我都要等到夜晚屋企人瞓左先可以玩 ...
又去解決了?

呢隻GOOD

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-7-12 03:03 PM 發表 查看引用來源
師姐 唔俾J圖我睇架:smile_o03:

引用:
會主動影相引人咁好:smile_47::smile_47:

引用:
wow, 有實戰喎

引用:
原帖由 lkc0712 於 2017-7-12 08:19 PM 發表 查看引用來源

會主動影相引人咁好:smile_47::smile_47:
我會架~~甘等大家都興奮啲嘛~ 😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆