上一頁下一頁
發新話題

原本係乖乖女...UPDATE請見內文

收藏  |  訂閱
708  151.8k

引用:
原帖由 忠愛仁義 於 2017-3-15 10:43 AM 發表 查看引用來源
才女,終於明白點解會有人因為文字而愛上一個作者
其實我都唔係打得好呀,起碼過程我自問其實有時唔太識打,就SKIP左.

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-15 10:49 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係打得好呀,起碼過程我自問其實有時唔太識打,就SKIP左.
有用心寫:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-3-15 10:50 AM 發表 查看引用來源
有用心寫:smile_40:
咁寫時係認真架.

睇黎樓主仲有好多野同我地分享喎

同輝傾下行下,食完糖水又再繼續行,佢講多左D野比我知.
原來佢做消防(唔怪得咁大隻…),離左婚,又講我知佢嗜好等等.
如果住係屯門應該知道海濱長廊,其中一段係沿途都無野遮,連搵間7仔都無,我地行行下…竟然落雨,仲唔係細,我地走去個涼亭避一避,.
比雨淋完後,我件背心變得仲貼身,仲衰既係我入面係深色既BRA……
頭髮,面都濕晒,輝好溫柔咁幫我撥開D濕頭髮,抹走我面上D雨水,忽然之間,佢令我諗起一個人……一個同我做過相同既事既一個人.
佢同我講,佢屋企就係附近,如果我唔介意可以上去避下雨.我抬起頭望住佢,問:只係避雨?佢答:由妳決定,PROMISE.佢輕輕將我拉近佢身,我伏係佢心口.當時其實我係諗緊……結果佢拖住我手,淋住雨跑番去.
上到佢屋企,我件背心比頭先仲濕多D,成個藍色既BRA形都現晒.個一刻我有D緊張,始終係第一次同一個陌生人,而亞輝佢都應該感覺到,佢拎左條大毛巾比我包住個身先。
佢只係輕輕咁攬住我,無郁手郁腳,而我就一路伏係佢心口,過左一陣我開始放鬆左D,就同佢講笑咁問:做咩個心跳得咁快呀?佢又講笑咁:妳個心呢?等我又聽下.
大家都放鬆左D,佢見到咁亦都開始攬得我埋D,開始錫我額頭,面,耳仔,到咀,而我都開始回應番佢.
原本我披住條毛巾已經趺左落地,佢開始隔住初摸我,當佢想伸手入我背心時,我停左佢,問:你有無…呀?(始終都要安全D好……)
佢即時成個人硬晒:無.
佢話佢跑落去買,10分鐘內就可以返黎,我問佢唔驚佢落樓時我搬走晒佢成間屋咩?佢答:比妳諗多10分鐘,如果走既,幫我關好門就得.之後佢就開門出左去.
得番我自己係一個陌生人既屋企,當時我真係諗係咪應該走.不過係個刻,我好想有人可以滿足我,無論係心理定生理,所以我就入左沖涼房,除晒我濕晒既衫,開始沖涼,沖左一半,聽到外面門聲,亞輝返黎啦.

打到依度,又HOLD住先…..HEHE

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-15 11:56 AM 發表 查看引用來源
同輝傾下行下,食完糖水又再繼續行,佢講多左D野比我知.
原來佢做消防(唔怪得咁大隻…),離左婚,又講我知佢嗜好等等.
如果住係屯門應該知道海濱長廊,其中一段係沿途都無野遮,連搵間7仔都無,我地行行下…竟然落雨,仲唔 ...
點解我跑禁耐都無豔遇:smile_39:

引用:
原帖由 sfattimo 於 2017-3-15 12:04 PM 發表 查看引用來源

點解我跑禁耐都無豔遇:smile_39:
可能你跑得快得濟囉......過左龍:smile_30:

引用:
原帖由 Karen_1988 於 2017-3-15 12:12 PM 發表 查看引用來源

可能你跑得快得濟囉......過左龍:smile_30:
:smile_30: 可能係啦 等我跑慢少少 撞下D女跑手先

好吊引

又要再等等

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆