上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 03:45 PM 發表 查看引用來源

粗兄,小弟手細啱啱揸晒cup 手波,手指間夾緊長提😏
靓太是大湯碗型及手波33C,波波圓又圓一定好好揸概,手指間前後夾長提,lin 頭會更長,
靓太like 不like 咖::>_<::

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-22 04:45 PM 發表 查看引用來源

靓太是大湯碗型及手波33C,波波圓又圓一定好好揸概,手指間前後夾長提,lin 頭會更長,
靓太like 不like 咖::>_
人妻:今日好忙因為女女病咗,啱啱先有時間上吓網,其實老公點搞我都咁舒服,因為佢實會𡃶住我唔會整痛我

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 09:57 PM 發表 查看引用來源

人妻:今日好忙因為女女病咗,啱啱先有時間上吓網,其實老公點搞我都咁舒服,因為佢實會𡃶住我唔會整痛我
要快D看醫生病毒太強橫
靓太見留言又心痕痕
懂得在床上溫柔玩弄女方,此位男仕值得加許

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-22 10:04 PM 發表 查看引用來源

要快D看醫生病毒太強橫
靓太見留言又心痕痕
懂得在床上溫柔玩弄女方,此位男仕值得加許
睇咗醫生瞓緊啦
我老公佢好似知道我身体一切反應,成日在我想嚟同未嚟到之間徘徊,這時刻的快感真的好難用文字易容

引用:
原帖由 JasonD 於 2017-2-22 07:08 AM 發表 查看引用來源
一次過追哂D post, 亦都記得師兄,真係恭喜晒師兄願望達成奶西成功,最緊要係兩人enjoy, 不過這只是剛開始!
另外靚人妻身材好好,唔厚肉,頭相影得好正,人妻好投入!
人妻:小妹身材唔夠好,又生過小朋友,但老公成日買口乖話我身材仲正過後生嘅時候,日日都想搞我喎

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

人妻:小妹身材唔夠好,又生過小朋友,但老公成日買口乖話我身材仲正過後生嘅時候,日日都想搞我喎
師姐身材仲keep得好好啊

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 10:16 PM 發表 查看引用來源

睇咗醫生瞓緊啦
我老公佢好似知道我身体一切反應,成日在我想嚟同未嚟到之間徘徊,這時刻的快感真的好難用文字易容
生了bb 有咩問題,人妻味更濃更淫,他全部知靓太的興奮穴位,如lin 頭,豆豆,叫他再發掘你多D淫穴位

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 10:31 PM 發表 查看引用來源

你個大湯碗33c 好鬼*^o^*

引用:

比個36D身材你又如何,如果係一個唔識取悦你另一半。你身材已經Keep得好,最緊要有女人味韻味,妳同妳先生性方面又大躍進。
頭相真係好正,真係想那一刻加入戰團!兩皇一后!

120kg 我看是靚太依家的身型,樣子甜美

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆