上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.9k

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:45 PM 發表 查看引用來源

我一直有男朋友.個時佢話自己單身好想同我一齊姐
之後比我知佢係原來一直有女朋友
或者遊戲結束係當我不計後果想同佢一齊既時候就game over..
所有野真係佢先最清楚..因為人既自私貪婪
咁其實佢都幾自私嫁喎~一開始就已經為左接近你而呃你
到最後仲要搞到師姐動左真情先走左去:smile_o02:

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:48 PM 發表 查看引用來源

佢咁樣黎呃你都得既...
但係你知道之後仍然不顧一切同佢一齊?
佢自己話同本身女朋友有問題wo
其實愛..知佢係衰人人品人格都有問題都包容吾介意就係愛
或者一早我已經知佢係咩人。因為愛所以信

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:27 PM 發表 查看引用來源
我都情願一刀兩斷
我都想咁,寧願佢講清楚,話唔想再同我有任何關係,之後各行各路
但而家唔清唔楚,我唔舒服,佢仲關心我,我真係仲想同佢返番去以前咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:49 PM 發表 查看引用來源

或者我未俾佢傷得夠,我依然奢望可以見多佢一面,好好咁攬住佢
我有時都會同D FD講
"如果你真係做唔到唔去諗起佢...就由得自己去諗起佢...時間會慢慢沖淡...而且身邊仲有好多關心你既人"

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:49 PM 發表 查看引用來源

或者我未俾佢傷得夠,我依然奢望可以見多佢一面,好好咁攬住佢
再見一面咪只會更加唔捨得~不如不見

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:49 PM 發表 查看引用來源

咁其實佢都幾自私嫁喎~一開始就已經為左接近你而呃你
到最後仲要搞到師姐動左真情先走左去:smile_o02:
我講過,全世界話佢係賤人都好,我仲會支持佢
所以佢開心我已經足夠啦,搵到佢想要既女伴or番女朋友身邊

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:53 PM 發表 查看引用來源

我都想咁,寧願佢講清楚,話唔想再同我有任何關係,之後各行各路
但而家唔清唔楚,我唔舒服,佢仲關心我,我真係仲想同佢返番去以前咁
所以最後我迫佢對我絕情...

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:51 PM 發表 查看引用來源

佢自己話同本身女朋友有問題wo
其實愛..知佢係衰人人品人格都有問題都包容吾介意就係愛
或者一早我已經知佢係咩人。因為愛所以信
愛情既魔力真係好強大...
捉唔到...聞唔到...睇唔到...
而且偏偏又甜又酸...又苦...

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:56 PM 發表 查看引用來源

愛情既魔力真係好強大...
捉唔到...聞唔到...睇唔到...
而且偏偏又甜又酸...又苦...
去旅行真係好開心,無論床上既激情床下既拍拖,呼。特別床上咁夾

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:54 PM 發表 查看引用來源

我講過,全世界話佢係賤人都好,我仲會支持佢
所以佢開心我已經足夠啦,搵到佢想要既女伴or番女朋友身邊
師姐你真係....
唉~唔知內情既人真係會以為你比人洗腦或者撞邪~:smile_o14:

愛情真係令人醉生夢死,又愛又恨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆