上一頁下一頁
發新話題

[女仔diy靠自己] 第一次玩後樓梯震蛋 番唔到轉頭 <更新 #394>

收藏  |  訂閱
492  60.1k

引用:
原帖由 kdtf 於 2016-6-6 02:11 AM 發表 查看引用來源
Lelo既hula?

Ching 有興趣送震蛋? 想我post 玩後感?:smile_47:

送左有無得睇你玩先:P

引用:
原帖由 qwertyfung 於 2016-6-6 04:11 AM 發表 查看引用來源
送左有無得睇你玩先:P
直播咩唔通

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 04:37 AM 發表 查看引用來源

直播咩唔通
早晨
如果有直播睇我又送比你,呵

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-4 09:06 PM 發表 查看引用來源

如果有人送粒靚質地震蛋比我 我都幾開心:smile_47:
我送

岩岩搭巴士 準備開始頹廢嘅星期一
隔離坐左位西裝哥哥 斯斯文文咁  唔知床上係咪好粗魯呢
本身諗住聽歌 係袋巢番耳機個陣 我眼尾望到
佢偷望緊我心口:smile_47:
我心口唔算大 不過帶bra推得可以好勁
今日較緊左d條bra帶 托得勁左 sorry
又著緊身灰色背心 加 白色襯衫 淨係扣下面一兩粒鈕
露左北半球比呢位西裝哥哥睇tim
佢望下我 又望下手機 之後又望番我 haha
我帶耳機聽歌 望出面啲風景
但係就間唔中夾一夾對波波比佢睇多dd
成程車咁悶 又霸唔到後排位玩震蛋 唯有引下你啦
半個鐘後我要落車 我企起身
佢知我落車 就側一側身讓d位比我出去
大家睇開我個post 都知我pat pat大架啦
打落去啪啪聲架嘛 一諗起都濕濕哋:smile_47:
我出去個陣一邊講唔該 一邊翹起個pat lat 向住佢
我望到玻璃窗倒影 佢望緊我著貼身短裙嘅pat pat
好想比佢打pat pat  揸一下都好呀
之後落樓梯前 我望一望佢對佢笑左一笑
如果佢個陣肯摸我pat pat
我即刻坐落佢大脾扭到佢扯到盡:smile_47:
西裝哥哥套西裝好正 諗番起覺得好得意
搞掂手頭啲野 我又帶埋粉紅震蛋入廁所玩
一開著 塞入底褲裡面 震到我想叫出黎
一邊諗西裝哥哥一邊玩震蛋
啲水又整濕條底褲
我粒震蛋塞入去妹妹裡面 直接番埋位做野 震到依家
扮專心做野真係好難囉 揾人拉開我條裙大大力推我啦

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 08:59 AM 發表 查看引用來源
今日較 ...
隨身帶備蛋蛋:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 gum717 於 2016-6-6 09:03 AM 發表 查看引用來源

隨身帶備蛋蛋:smile_47::smile_47:
手指已經滿足唔到我 得震蛋同熱辣辣大肉棒先喂得飽我

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 08:59 AM 發表 查看引用來源
今日較 ...
原來鍾意西裝男...

依個天氣著西裝真係好熱........

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 09:14 AM 發表 查看引用來源

手指已經滿足唔到我 得震蛋同熱辣辣大肉棒先喂得飽我
要幾多支大肉棒?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆