上一頁下一頁
發新話題

淫娃日記 updated P.34,pic23,25,28,31(new)

收藏  |  訂閱
511  99.9k

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-24 03:33 AM 發表 查看引用來源

已經考緊...挨到病病地

加油呀, 要考好試, 考完先好玩~!!take care 我好想你返HK 囉~HAHA

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-24 03:33 AM 發表 查看引用來源

已經考緊...挨到病病地

加油呀, 要考好試, 考完先好玩~!!take care 我好想你返HK 囉~HAHA

:smile_35:  捱還捱 病左點都要食藥 唔係發晒燒就溫唔到書架啦
努力XD

brighton, southampton,birmingham?

Vol.10 賭大左(1)?

同T攞左£10去賭場玩,然後比佢玩到變左£3000咁佢就話:

T:不如同我賭一次
H: 賭咩?
T: 呢到我地每人£100,我而家去cash out 半個鐘後鬥多錢
H: 輸左點先
T:應承對方一個願望
H: deal

一開頭我玩roulette 買紅黑,買no. 發現咁好難贏,就去左玩21點。而t就roulette 買neighbour...咁當然係佢贏啦....

T:可唔可以做我一日女朋友?
H: 願賭服輸
T:而家係0222,我地嘅關係係聽日嘅呢個鐘數就會完結

然後就拖住佢,好似普通情侶咁反左我屋企,因為放假,所以其實本身佢都係到長住咁,咁我就比左間客房佢住。平時一入到屋佢就會多手,開始foreplay今次入到屋佢就拖住我上房,然後就去左浸浴,T突然錫左我一啖,咁我都好自然同佢French kiss,今次同不時唔同,今次好溫柔,唔係為搞野而錫,唔係為身體嘅需要而係為心靈上嘅需要而錫,沖完涼就反上床

T: BB 好似有d野未做

佢指住佢條硬曬嘅棒棒,咁我就開始幫佢錫,好想佢舒服,每一下都含到好深,又用手玩佢袋袋

跟住佢好溫柔咁錫我全身每一個地方,搵到我嘅敏感地帶後就係咁錫,又不斷係我耳邊吹氣,搞到我好想要,手又係到玩我粒Lin Lin ,佢一路摸我一路kiss

H:嗯,嗯,嗯
T:今晚會令你好舒服
H:呀,好呀,好想要呀

我地一路錫佢就插左入嚟,一開始係男上女下,一下一下慢慢抽插,好舒服,然後轉post,佢挨係床頭板我背住佢坐上佢到,一路插嘅時候我地都有kiss,佢一隻手揸我個胸,第二隻就捽豆豆我feel 到佢好溫柔,係個一刻我好似屬於佢咁最後當然係用我最愛嘅狗仔式,一下一下咁抽到好入,然後就比佢中出左

T好sweet咁幫我清潔反,然後就攬住我傾計,其實我都好享受呢種比人愛,比人錫嘅感覺

Sorry 今次好似浪漫多過甜

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-26 04:13 PM 發表 查看引用來源
同T攞左£10去賭場玩,然後比佢玩到變左£3000咁佢就話:

T: 呢到我地每人£100,我而家去cash out 半個鐘後鬥多錢

一開頭我玩 ...
浪漫都有好睇既情節

:smile_30:  女仔始終都係想要一個擁抱的吧
btw 你考到幾時啦??? 病好點了?

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-21 05:39 PM 發表 查看引用來源

近London 大城市 自己估

B字頭城市?:smile_41:

引用:
原帖由 qwertyfung 於 2016-5-25 03:13 AM 發表 查看引用來源
brighton, southampton,birmingham?
我估brighton

引用:
原帖由 khill600 於 2016-5-26 04:13 PM 發表 查看引用來源

一開頭我玩 ...
淫得你,去到邊俾人玩到邊,都唔知真定假

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆