上一頁下一頁
發新話題

約好人妻今晚爆房 圖P1,P9,文P1,P3,P5,P8,P13,P14,P15(完)

收藏  |  訂閱
248  86.8k

引用:
原帖由 691108 於 2015-10-17 10:19 AM 發表 查看引用來源
爽到痴左,你都試下
係咪介紹人妻黎識下先~~哈哈哈

引用:
原帖由 野涼 於 2015-10-17 10:30 發表 查看引用來源

個西好幼嫩喎

好幼嫩. :smile_47:

引用:
原帖由 野涼 於 2015-10-17 10:30 AM 發表 查看引用來源

個西好幼嫩喎

係喎

引用:
原帖由 野涼 於 2015-10-17 10:36 AM 發表 查看引用來源

係咪介紹人妻黎識下先~~哈哈哈

可能有這機會,暫不能住

引用:
原帖由 691108 於 2015-10-17 03:21 PM 發表 查看引用來源
可能有這機會,暫不能住
未玩夠??:smile_o01:

除剩內褲既我,躺住床頭腿張開,輪到享受阿V既吸吮,佢邊用右手掃我胸毛邊說你好性感,由胸至下邊都是毛.我問介意嗎?佢已一口含著我肚上既毛,又錫又舔,可能阿V過往真的沒怎做前奏享樂,手掃完只擺放床上,我逗下佢手腕移我乳頭,佢已懂怎做了。全身大半既毛已係佢口水,佢既嘴貼住我身舔去乳頭,兩邊也為佢已升起,我開始緩緩坐直,婉轉另佢向下舔,佢也明白雙手除下我內褲,像欣賞向我淫笑一下低下頭便口張開,那時既我暫半硬狀況,佢已主動雙手為我搓乳,口在擔擔抬抬,看著她沒有手承托,下下上上落落含到底,半硬既我已開始直不甩,佢已感吃力又沒手支撐,我用手示意佢舔蛋蛋,佢便細口扯像拆開完蒟蒻封口吸扯蒟蒻出黎咁,看著自己既袋皮被佢口拉扯,我都興奮用力渣佢波,本身不大既佢因烏低身關係好渣好多,另係咁用手指輕力又夾又扯佢lin頭,已聽到佢細語唉聲,佢仲記得當初我曾說怎含蛋蛋,佢竟沒遺留,也另我發出了較沉 呀一聲,佢聽完覺得好有成功感再向我小弟進攻,我便輕輕一拍佢大肶,將佢左腳跨到我左腰處,佢既嘴沒有離開過條肉棒,而我也再一次欣賞佢既粉底陰唇,我已伸長條脷猛拍佢豆豆,再從佢濕淋淋既陰唇邊sir入去,口未停chok緊我條肉棒既阿V緊閉著也發出好大呀幾聲,我再用雙手指慢慢插入,佢肚有些微縮,我再插入些,觸碰G點.佢個身微扭扭擰擰,問佢舒服嗎?佢吮離口說好high呀,手指便猛力抽插,佢已high到無法再含下,只捉緊我條周地大叫,我沒怪她,佢已叫到拆天,仲話要黎啦,仲一直叫我名。
係呢個時候我停手,伸出滿手愛液既手指,中指在佢肛門邊打圈,然後濕淋淋既指頭輕輕隊下肛門口幾下,佢沒有反抗,(記得佢講過,未玩過二穴,但害怕痛,今次動作只為佢熱身,想佢第日慢慢接受.)我停手後大家也覺得係時候入主菜了,原先想佢舒服躺下先,佢竟阻我要我躺著,對準位後坐落黎。
(待續,多多支持)

引用:
原帖由 野涼 於 2015-10-17 03:24 PM 發表 查看引用來源

未玩夠??:smile_o01:
仲洗講:smile_34:

多謝師兄分享

一口含著我肚上既毛 ,又錫又舔.

引用:
原帖由 691108 於 2015-10-18 00:44 發表 查看引用來源
除剩內褲既我,躺住床頭腿張開,輪到享受阿V既吸吮,佢邊用右手掃我胸毛邊說你好性感,由胸至下邊都是毛.我問介意嗎?佢已一口含著我肚上既毛,又錫又舔,可能阿V過往真的沒怎做前奏享樂,手掃完只擺放床上,我逗下佢手腕移我 ...
支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆