上一頁下一頁
發新話題

飽到呢……

收藏  |  訂閱
860  13.4k

引用:
原帖由 ronja 於 2015-4-14 07:19 PM 發表 查看引用來源

咁你喜唔喜歡奶西?
睇對手,睇佢技巧囉,其實最主要睇吓我愛唔愛佢囉,我愛佢,咪鍾意囉。

其實愛,咩都鍾意,咩都會舒服。

唔愛唔好話奶西,就連掂都唔想比佢掂。

香港女仔的體能可能差少少,祝你揾個強壯温柔好對手
引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-14 07:21 PM 發表 查看引用來源

前後,上下,都有,其實點郁我都覺得好攰好用力,可能係我控制得唔好。

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-14 19:23 發表 查看引用來源

睇對手,睇佢技巧囉,其實最主要睇吓我愛唔愛佢囉,我愛佢,咪鍾意囉。

其實愛,咩都鍾意,咩都會舒服。

唔愛唔好話奶西,就連掂都唔想比佢掂。

引用:
原帖由 sharpenplay 於 2015-4-14 07:25 PM 發表 查看引用來源
香港女仔的體能可能差少少,祝你揾個強壯温柔好對手

哈哈,希望啦,強壯溫柔,又要好樣有身型,哈哈,今晚早啲上床發吓夢先。

同你吹水真係爽爆,咁正斗的女人實有好對手

引用:
原帖由 sharpenplay 於 2015-4-14 07:30 PM 發表 查看引用來源
同你吹水真係爽爆,咁正斗的女人實有好對手
我份人係比較爽直快,唔鍾意扮晒斯文淑女,鍾意有個句講個句。
又唔係博溝,又唔係博吊,洗咩扮嘢呢。

我都係今日至睇你個post:smile_35:當初見你個題目以為又係男扮女叫春,原來咁串咀。
引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-4-14 07:33 PM 發表 查看引用來源

我份人係比較爽直快,唔鍾意扮晒斯文淑女,鍾意有個句講個句。
又唔係博溝,又唔係博吊,洗咩扮嘢呢。

師姐, 你張相個個動作都係女上, 佢都係用手咁住張床借力

你呢D咁剛烈咁爽快既性格, 大把男人中意 哈哈,

引用:
原帖由 sharpenplay 於 2015-4-14 07:46 PM 發表 查看引用來源
我都係今日至睇你個post:smile_35:當初見你個題目以為又係男扮女叫春,原來咁串咀。
我認我係串架,咁我又唔係上嚟搵食,串咪串囉,我都係做返自己啫,接受到又啱傾,咪傾吓囉,接受唔到就過主囉,連咁少事都接受唔到,吹落去都無意思。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆