上一頁下一頁
發新話題

[長篇甜故] 援交援左個男朋友返黎玩3P *renew 三人行I, p20

收藏  |  訂閱
371  79.0k

引用:
原帖由 williamtyl 於 2015-2-26 05:42 PM 發表 查看引用來源
由頭睇到依家,只想講句希望男女主把握當下,不要預期將來會點,因為只有天知。當然在此祝福你們五十年不變,性生活愉快!

機本上認識我嘅人(包括C)都話我係一個太活著當下嘅人,如果唔係都唔會有咁多特别嘅人生經歷

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-2-26 06:45 PM 發表 查看引用來源

機本上認識我嘅人(包括C)都話我係一個太活著當下嘅人,如果唔係都唔會有咁多特别嘅人生經歷

活在當下冇問題,享受生活應該,但你已經和C一起,應該為她想想,我諗你年紀也不小,你還可玩多小年,老土d咁講,也要為未來打算一下,運氣不會跟你一世,有運氣的時候就要好好把握,女生的青春有限,你認同嗎?

如果你是單身的時候做什麼也沒有問題,
有了另一半無可否認會令你的生活有所改變,你如果真的愛C,應該為她想一想,你也該想一想能否為這段感情負起責任,
以上衹是個人意見,不要怪我多事,
啱聽啱睇,可以細心咀嚼
吾啱聽班睇,可以是過眼雲煙,不用理會
哈哈.......今天的我,似乎是父性大發,呵呵

引用:
原帖由 畢是仁 於 26/2/2015 07:34 PM 發表 查看引用來源
等我又自殺式答下爹先~其實我都想係專業𡃁模,C小姐你有份正職但同model界無關,副業你位義工~無薪私人助理,佢你識整甜品,我地會覺得做愛場面見到出哂汗全身濕立立令粒粒視覺上好sexy, 但有時太sticky 好難頂,其他例如blindfold and tued up 都啱玩,遲D睇有無機會post 埋佢最喜好嘅玩具嘅相上嚟 ...
講起要全身令立立,小弟頗鍾意一種玩法,就係...

條女全身搽油(個人比較喜用食用油如jojoba oil,因為入咗體內都冇問題,亦比較易洗),然後用硬咗嘅JJ幫佢全身推油。呢招好考個男人硬度同持久度。缺點係視覺上,其實勁似兩條油炸鬼喺度磨吓磨吓,有鏡望到嘅話,會覺得異常戇居。

另外建議,如非必要,唔好射精。因為油溝精會勁黐立立,好鬼難洗!死人都唔好射,就冇問題!萬一真係頂唔順,叫義工小姐拍硬檔用口秒接,亦OK。:smile_30:Blindfold或BDSM玩法小弟印象中未試過,呢方面暫未開竅。

我也曾經是個四圍浦的人,男人有錢就身痕,有同過很多唔同嘅女生在一起,從沒試過真正受傷,直至我遇上一個她,她令我想用一生的精力照顧她.
你也應好好把握機會

K先生如果覺得話題太正經,我也可以和你談談性交流交流

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2015-2-26 04:50 PM 發表 查看引用來源
我都是路過的人
有感而發,我都是有sp, sl, 同gf. 三者分別真心覺得好大分別,正如師兄們講gf 只要大家開心,互相愛互就可以,sl 係gf的添加品,只有快樂同性愛,sp係不斷滿足自我性渴望同鬼主意的對象。
我好認同 ...
完全認同,哈哈呢同我之前攞嚟串我老豆,到你個七老八十有多多錢有如可?條J吊機都吊唔起啦!我本人覺得只要我D錢唔係偷呃拐騙返黎,我點生活外人無權批評,至於性愛方面,只要當事人有溝通同意接受,唔會影響同傷害對方或其他人,真係無必要理人點講!

引用:
原帖由 畢是仁 於 2015-2-26 07:45 PM 發表 查看引用來源

完全認同,哈哈呢同我之前攞嚟串我老豆,到你個七老八十有多多錢有如可?條J吊機都吊唔起啦!我本人覺得只要我D錢唔係偷呃拐騙返黎,我點生活外人無權批評,至於性愛方面,只要當事人有溝通同意接受 ...
完全同意,衹要當事人願意外人又何須指指點點

引用:
原帖由 lauff 於 2015-2-26 06:00 PM 發表 查看引用來源
支持....錢真係萬能...加上心 更萬廳
哈哈……金錢加上空閒時間呢兩樣嘢,男人越多,女人嘅危機感應該越大!

引用:
原帖由 Lcalo 於 2015-2-26 06:24 PM 發表 查看引用來源

好,病了好幾天,冇上班,在家
你門咁耐冇見,回家攪完野再傾
我除時都在

衰妹記錯日字原來约咗同事食钣,剛做完佢司機送佢夜D再接返佢,佢話PM過你問你……哈哈哈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆