上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  103.1k

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-2-11 05:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:咁就好啦
推一推禪兄先~:smile_o13:
今日成日kong U參加完座談會,悶到飛起Π_Π。。咁遲先覆到pigred兄。。。多謝pigred兄嘅支持@@

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-11 12:48 AM 發表 查看引用來源

PAN師兄你講呢啲嘅....呢度咁多俏師姐...你要加油啊...:smile_o12::smile_o12:
哈哈:smile_42::smile_42::smile_42:出盡十二分力啦:smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:睇黎要學CHING出下post表現下先得hahaha

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 04:04 PM 發表 查看引用來源

我無野喎..有感而發only
有感而發,係網絡世界會易好多,現實世界好難搵到可以傾訴嘅人

回覆 135# 的帖子

原來同A小姐去旅行 ,情人節個期你畀咗佢!
A小姐一定開心死

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-2-11 01:57 AM 發表 查看引用來源
終於有時間~上一上引版~
見到禪兄新post~
唔入o黎支持唔得:smile_o06:

Ms.Y~又係一個難得可以交到心o既女仔~
我都信~用心聽~係可以同人交到心~
可惜係...現實中....打開心扉同人交心~
d人係會唔信比較多... ...
Ms. Y係一個好感性嘅女仔,雖然表面豪邁,但在內心深處積壓左好多情緒。。之前應該都有同人傾過,但係冇人可以進入佢嘅內心。我做嘅只係同佢搭建起一座溝通嘅橋樑,讓她可以讓我分享佢嘅傷同痛。。其實無論男與女,只要可以建立呢種橋樑,大家嘅關係都可以得到提升。。。

Pigred師你多加磨練都可以做到呢樣嘢@@

引用:
原帖由 山田1225 於 2015-2-11 02:32 AM 發表 查看引用來源
一步師兄,兩個陌生人由唔識,到相識,相知,都係一種緣,都需要好好珍惜

山田師兄講出左人生嘅樂趣,同時亦點出左生命嘅無奈。。我地每一日,每一年,每一世人,何嘗唔係經歷緊悲歡離合。。好好珍惜眼前,活在當下已經好足夠。

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-11 04:43 AM 發表 查看引用來源
好的好的,等更新

多謝火兄支持,。。。

引用:
原帖由 sofiefie 於 2015-2-11 08:15 AM 發表 查看引用來源

禪兄, 所以記住寫多D好故事啊!!

師妹你來多啲,我咪講多啲故事囉@@

引用:
原帖由 lostergundam 於 2015-2-11 08:56 AM 發表 查看引用來源
加油update,禪兄! 對,"引人"才是精緒,"入性"只係結果。

當你分清左因果,就不難理解點解有啲人容易追到女仔,有啲人成日食白果。。。。一心想食女,到頭只有桔。。。哈哈

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-11 09:39 AM 發表 查看引用來源

呢度有大學生, 又有e cup y 小姐:smile_o13::smile_o13:
引板不嬲靚女多。。。可以係度蒲嘅師兄真係幸福。。。當然包括細佬我啦@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆