上一頁下一頁
發新話題

人妻純分享更新p.3,4,p14相p38最後更新p44

收藏  |  訂閱
660  102.0k

講番同人夫.j三人行,行到附近酒店上到去,兩個已經好心急啦,一個拉高件衫,一個拉底個bra.好配合,一人啜一邊波波,又錫人隻耳仔,真係好痕呀.係咁lam,lam到人軟哂啦,好快就幫我脫光光啦,之後三個人一齊沖涼,幫我搽沖涼液,成身捽暈哂,過咗水之後,j跪咗係度用佢暖暖地ge脷係我妹妹度打轉,啜粒豆豆.我開始淫叫,人夫係我後面攬住我搓住我個波,捽我粒的的,我d水已經流哂出黎啦,我隻手扒咗係玻璃門度。掙d企都企唔搵.成間沖涼房都係玻璃.之後佢地幫我抹身抱咗我上床。人夫禁住我雙手.同我濕吻,兩條脷疊脷打轉.由我耳仔慢慢錫落去胸度,係乳暈附近lam.每啜一下的的,我下面縮一下,典典下.j就mar開我大脾.繼續啜粒豆豆.lam到d水又流出黎,真係好鬼爽.上下都有人照顧到。我黎咗一次高潮後,人夫跪係我側面俾我含,我lam佢袋底再啜放入口深喉,下面又舒服緊又嗌唔到出聲."555"聲,跟著調轉我幫j含j,人夫上套玩個狗仔推我,幾下撞入黎,一路推一路打patpat打到啪啪聲,隻手就玩我個波,人夫九淺一深撞入,下下都頂到入哂,跟住又反轉黎個掛鼓.真係好舒服。成晚兩個口都唔得閒.之後人夫大力衝咗幾下就出咗。我之後沖涼,出反黎抖咗陣,食咗支煙,j原來鐘意做果時講下粗口,講淫野,開始黎個法式濕吻,佢另外隻手已經慢慢好溫柔咁摸落去.一摸到個西,我d西水又流出黎啦.佢摸下摸下就話,話我隻手指插去邊,我話快d插我淫西啦,叫我講大聲d。呀~快d~插我淫西啦~~~用手指插完,佢隻手指都濕哂,佢又問我你想點呀,我~想~你~快d屌我啦~你講咩呀~快d屌鳩我啦,佢先慢慢放入玩狗仔,佢一路推緊果時佢手指一路攢菊花,我其實未試過玩菊架,原來都幾爽,人夫緊係都唔輸蝕走埋黎禁住我個頭俾j我食。"555"真係high high high,d水插到仲吱吱聲~~我而家諗番都好high呀.插咗好耐.佢出咗.我好似謝哂軟咗瞓番係度,大家攬住休息咗一陣之後沖涼換衫走人。餵飽下面就餵上面,之後仲落去食完飯先走。

~~~完~~~

睇到硬哂tim,而家近來仲有3P嗎?

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2015-1-7 01:34 AM 發表 查看引用來源
講番同人夫.j三人行,行到附近酒店上到去,兩個已經好心急啦,一個拉高件衫,一個拉底個bra.好配合,一人啜一邊波波,又錫人隻耳仔,真係好痕呀.係咁lam,lam到人軟哂啦,好快就幫我脫光光啦,之後三個人一齊沖涼,幫我搽沖涼 ...
嘩。。。。。睇到都興奮,正呀3p好似好好玩咁哈哈,有d心郁郁添,支持woman

回覆 201# 的帖子

睇完真係鳩都硬

3 p !:smile_34:
引用:
原帖由 water@woman@ 於 2015-1-7 01:34 AM 發表 查看引用來源
講番同人夫.j三人行,行到附近酒店上到去,兩個已經好心急啦,一個拉高件衫,一個拉底個bra.好配合,一人啜一邊波波,又錫人隻耳仔,真係好痕呀.係咁lam,lam到人軟哂啦,好快就幫我脫光光啦,之後三個人一齊沖涼,幫我搽沖涼 ...

引用:
妳同J打真軍架

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-1-7 01:46 AM 發表 查看引用來源
睇到硬哂tim,而家近來仲有3P嗎?
有冇咁易呀

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-1-7 02:02 AM 發表 查看引用來源

嘩。。。。。睇到都興奮,正呀3p好似好好玩咁哈哈,有d心郁郁添,支持woman

唔使想啦,好鬼

引用:
原帖由 63021 於 2015-1-7 11:00 AM 發表 查看引用來源

妳同J打真軍架

有上套,尋晚唔記得寫埋啫

引用:
原帖由 water@woman@ 於 2015-1-7 11:20 AM 發表 查看引用來源

唔使想啦,好鬼

好鬼咩姐,吊我引,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆