上一頁下一頁
發新話題

[忙裡偷閒] 平淡變刺激[已更新#56 #100 #176 #204 #241]

收藏  |  訂閱
271  46.7k

引用:
原帖由 azpui 於 2014-11-6 11:21 PM 發表 查看引用來源

咁我地用其他方法約。。。haha

說這些:smile_o10:

引用:
原帖由 jason大食仔 於 2014-11-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
想食tina

大食仔實咩都擺入口架啦  :smile_o01:

引用:
原帖由 misstina 於 2014-11-8 04:30 PM 發表 查看引用來源
大食仔實咩都擺入口架啦  :smile_o01:
今日食左野未呀:smile_40:

性誕節快樂  
雖然遲到 亦潛左水好耐

停左打故係因為停左性生活一段日子
小妹麻煩又奄尖  無計啦
野蠻到死  搵SP其實都唔容易:smile_o06:

前兩三四日 見就黎聖誕節悶悶地無野做
難得放假 所以一大清早就WS個SP
小妹同佢都差唔多半年無見 一開口就問人痕唔痕:smile_o01:

講兩講就約定時間 即日出街
半年無見緊係化靚妝 著得靚靚地咁啦
見面之後  我差D唔認得佢 半年真係可以改變好多野:smile_o08:
小妹唔係話佢樣衰左肥左呢樣個樣  
而係佢增添多一分成熟味道   正:smile_o12:

上房之後 佢就忍唔住隔住件衫揸下波 隔住底底摸下面
見佢下面谷住谷住  咪摸下睇下咩環境囉
不出小妹所料  硬晒:smile_o13:  
之後就幫佢除褲 用口服侍下佢      細佬先:smile_o01:
一如概往  由底奶下奶下奶到去頭
含住個頭 chock住吸兩吸
之後成支含落去
含個陣 條利都伸下伸下 一邊含一邊lam
個口離開支棒個陣 仲有D口水絲拉出黎
小妹最中意咁:smile_o01:

佢叫小妹訓低 然後佢轉身成個人責住小妹
攬住人鍚頸同lin lin
呢兩個位 好敏感架:smile_o05:
一手玩下波仔 一手伸落下面撩人妹妹
唔洗伸入去 係妹妹個口出面掂兩掂都feel到有水
趁濕左 就快快手帶套入啦

妹妹水加埋個套D潤滑劑
好快就入左去啦
先玩男上女下 佢抬住小妹雙腿 放係膊頭
呢個pose係插得最入
一下一下都入晒
小妹當時個樣應該係傻左:smile_o10:
然後就轉推車
有睇開小妹post都睇 "被推"係小妹必要的環節
今次被推得太爽  D水出晒黎
啪啪聲仲有D水聲
聽住呢D聲再加自己D呻吟聲
點會唔濕呢?:smile_o05:
推多一陣 就轉女上
小妹濕晒 坐上去無難道
一坐就前後磨兩磨先
之後就慢慢un
un都差唔多 就轉快咁un
其實如果有埋鏡仲正 可以睇住黎un:smile_o05:
之後攰得滯 趴左係佢身上
佢攬住小妹 大大力狂插多幾野話自己就快射
係小妹的尖叫下 同濕晒的妹妹既幫助下
佢就裡面射左  係套裡面射左:smile_o01:

性誕節希望大家都過得快快樂樂 開開心心:smile_o09:
新一年祝大家搵到男朋友女朋友
或者識到個更好的SP:smile_o01:

引用:
原帖由 misstina 於 2014-12-28 01:29 PM 發表 查看引用來源
性誕節快樂  
雖然遲到 亦潛左水好耐

難得放假 所以一大清早就W ...
聖誕大餐,嘿嘿

緊係等絲打介紹啦!

引用:
原帖由 misstina 於 2014-12-28 01:29 PM 發表 查看引用來源
性誕節快樂  
雖然遲到 亦潛左水好耐

好正喎!我都想揾個咁正嘅SP

弓起又食返好野, 我就lonely christmas ~

hi tina ..:smile_o10:

引用:
性誕節快樂  
雖然遲到 亦潛左水好耐

幾時幫妳插番一轉:smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆