上一頁下一頁
發新話題

搽左新指甲油 (UPDATE相#169, #89)

收藏  |  訂閱
239  67.1k

引用:
原帖由 willis2600 於 2014-10-28 10:31 PM 發表 查看引用來源
終於有相睇:smile_o12:
等左好耐
多謝你耐心等候... haha

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-28 08:12 PM 發表 查看引用來源

你可能真係睇左我個妹果張....wahaha...除此之外, 我一兩套泳衣係冇加pad會飛釘, 所以可能會有D出入
飛釘咪飛囉,益下我地麻,好期待新j圖

引用:
原帖由 麟家小友 於 2014-10-29 09:13 AM 發表 查看引用來源

飛釘咪飛囉,益下我地麻,好期待新j圖
睇下點先啦

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-29 09:22 AM 發表 查看引用來源

睇下點先啦

嘿嘿,知你肯定有好多珍藏!!以你有咁的性格,咁的身材,一定有,係睇下幾時拎出黎嫁啫

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-28 08:12 PM 發表 查看引用來源

你可能真係睇左我個妹果張....wahaha...除此之外, 我一兩套泳衣係冇加pad會飛釘, 所以可能會有D出入
WoW!師姐D泳衣同我老婆D一樣,無pad、會飛釘的。

引用:
原帖由 ardonnhuhwa 於 2014-10-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

WoW!師姐D泳衣同我老婆D一樣,無pad、會飛釘的。
所以D泳衣咪要系外國著囉...

引用:
原帖由 麟家小友 於 2014-10-29 09:49 AM 發表 查看引用來源

嘿嘿,知你肯定有好多珍藏!!以你有咁的性格,咁的身材,一定有,係睇下幾時拎出黎嫁啫
"珍藏"(以前影果D就有...)

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-29 08:07 PM 發表 查看引用來源

所以D泳衣咪要系外國著囉...
師姐買邊隻牌子?我老婆買wicked weseal 同 divissima

fantastic picture!

More of you please!

good and support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆