上一頁下一頁
發新話題

人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!)

收藏  |  訂閱
324  23.0k

引用:
原帖由 qz5678 於 2014-9-8 12:56 AM 發表 查看引用來源

我係女仔黎嫁,ching0_0

唔好覺得問題出於你身上
唔好責怪自己,唔好質疑自己
對自己有信心

過來人既小小分享

回覆 199# 的帖子

其實我認同唔係個個人都鍾意或者熱喜歡性愛, 但食色性也, 係人的基本需要, 如果你鍾意你另一半點解唔可以配合下呢? 唔LIKE唔可以就下另一半

回覆 200# 的帖子

師兄, 我都放棄了, 如此性關係真係衰過打飛機, 不做也罷

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-9-8 12:45 PM 發表 查看引用來源

唔好覺得問題出於你身上
唔好責怪自己,唔好質疑自己
對自己有信心

過來人既小小分享

多謝你既關心
我對自己都有信心GA,一開始就會覺得係咪自己既錯,日子耐左,自己都睇開左,唯有叫自己睇化D,千就好D

引用:
原帖由 qz5678 於 2014-9-8 12:49 PM 發表 查看引用來源

多謝你既關心
我對自己都有信心GA,一開始就會覺得係咪自己既錯,日子耐左,自己都睇開左,唯有叫自己睇化D,千就好D
我有段時候都同你既情況差不多,可能仲要差過你
又唔敢同朋友講,果時又唔識上引版
結果成日懷疑係咪自己唔好唔吸引諸如此類諗左好耐

不過呢個結點都無得避,一定要面對

回覆 192# 的帖子

Halo sis,請問係咪做度reply=儲分?
我做左好多年CD-rom第一次出聲

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-9-8 12:51 PM 發表 查看引用來源

我有段時候都同你既情況差不多,可能仲要差過你
又唔敢同朋友講,果時又唔識上引版
結果成日懷疑係咪自己唔好唔吸引諸如此類諗左好耐

不過呢個結點都無得避,一定要面對

http://n2.hk/d/images/r10/mo ...
希望有朝一日傾到個結果出黎喇~
咁你E家咩情況呀? 有冇好D^^?

引用:
原帖由 qz5678 於 2014-9-8 12:53 PM 發表 查看引用來源

希望有朝一日傾到個結果出黎喇~
咁你E家咩情況呀? 有冇好D^^?
多謝!
而家好左好多啦
用左好多年去令佢唔好逃避同明白我想要乜
不過抗戰時間真係唔短

回覆 206# 的帖子

係呀, 要reply先儲到分, 我都係一向係cd-rom, 有感而發先覆, 你都學我咁一齊儲分啦

其實一直都係咁,我以前可能低估左sex既重要性:smile_o05:,又可能高估左自己既包容力,結婚後我好努力去將每件事做到最好時,望返轉頭見到自己好累,感受唔到有人比我依靠,好想搵返被人愛錫既感覺但又唔想偷食,無限地loop:smile_o16:
引用:
原帖由 kelbo 於 2014-9-8 12:06 PM 發表 師姐們吾講出黎,我真係吾係好信有男人吾like sex,佢地係一直都係咁定結婚之後先咁呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆