上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 p.1,7,8,15,21,24 (29/11更新 p.24 友情SP 上集 )

收藏  |  訂閱
358  117.4k

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 11:42 AM 發表 查看引用來源
船P,上網都多
我已經好少去clubbing

船p 真係要有搞手搞開...

上網係易嘅,但我覺得限女only

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-12 10:19 PM 發表 查看引用來源

咁又真係無。因為唔認為有幾enjoy.
又無興趣為對方上tutorial,所以都係咪搞

暫時最想集又未集到嘅係飛機師

一樣係運輸業,的士佬,van仔佬可能屌得妳重甘,唔使一定要飛機師嘅!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2014-8-13 02:25 PM 發表 查看引用來源

一樣係運輸業,的士佬,van仔佬可能屌得妳重甘,唔使一定要飛機師嘅!

集郵呢舖癮,係享受擁有之外,亦享受"儲"呢個過程。
要揾大隻運輸業難度唔高,但相反,有body又enjoy sex的飛機師先係難揾

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 03:01 PM 發表 查看引用來源

集郵呢舖癮,係享受擁有之外,亦享受"儲"呢個過程。
要揾大隻運輸業難度唔高,但相反,有body又enjoy sex的飛機師先係難揾
越Rare越想集,集郵樂趣在此

WOW

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-12 10:49 PM 發表 查看引用來源

個個女人都唔同,唔可以一本通書讀到老㗎
咁至少可以學下點服侍到你嘛

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 12:10 PM 發表 查看引用來源

我另一半在女揀男榜上有名
我自己在男揀女亦榜上有名

問題係,除咗sales,飲食同清潔工外,女仔已經無咩其他工種吧?

集左幾多郵呀:smile_40:

師姐,我喜歡看的電影除了非主流電影以外,還有懸疑片,動作懸疑片和黑色文學電影.
你會不會去看<罪惡城2>?

Anyone want a male lawyer?

I want ,but i am boy.because i am always join the protest.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆