上一頁下一頁
發新話題

吾知自己係咪太大食呢。。 ( 相P。16)

收藏  |  訂閱
459  121.8k

同過好多人傾..佢地D 男友都係只係卦住自己硬左就要插, 女友都係因為鐘意佢, 所以先唔太濕都有照做, 可能佢地之後都會濕,

但係享受到既同有前戲既感覺差好遠

到之後遇到D 識前戲既, 先真係知道性愛可以咁爽上半場識前戲既, 下半場唔洗太long lasting, 個女仔已經好滿足

引用:
原帖由 yukikazeleo 於 2014-6-15 10:32 AM 發表 查看引用來源
同過好多人傾..佢地D 男友都係只係卦住自己硬左就要插, 女友都係因為鐘意佢, 所以先唔太濕都有照做, 可能佢地之後都會濕,
但係享受到既同有前戲既感覺差好遠

到之後遇到D 識前戲既, 先真係知道性愛可以咁爽上半 ...
totally  agree!!!!!!!!

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

好多女仔其實鍾意前戲多D

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 10:47 AM 發表 查看引用來源

小第都應為前戲能令大家更投入,係最好的熱身

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 10:47 發表 查看引用來源

你用玩具下下都orgasm, 但係好短暫係咪?(10秒內)
識著一個肯前戲既...佢俾到你既orgasm, 唔洗下半場, 只係上半場用手或者口既orgasm 已經last 耐好多, 計埋下半場黎多一兩次就腳震

哩個係我EX 同我講...玩具同真人既分別, 或者人人唔同...

引用:
原帖由 yukikazeleo 於 2014-6-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

你用玩具下下都orgasm, 但係好短暫係咪?(10秒內)
識著一個肯前戲既...佢俾到你既orgasm, 唔洗下半場, 只係上半場用手或者口既orgasm 已經last 耐好多, 計埋下半場黎多一兩次就腳震

哩個係我EX 同 ...
對呀 好短暫。。
只係冇遇過呢d人 T____T

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 02:53 PM 發表 查看引用來源

對呀 好短暫。。

會唔會講講下你又餓

引用:
原帖由 arpoohchu 於 2014-6-15 14:53 發表 查看引用來源

對呀 好短暫。。

咁哩D 睇際遇...又要搵BF...要夾, 唔易咯

不過成日玩玩具會唔會悶?
我自己黎都悶到唔想自己黎...

引用:
原帖由 yukikazeleo 於 2014-6-15 03:11 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 yukikazeleo 於 2014-6-15 03:11 PM 發表 查看引用來源

係呀 個人好悶 一悶又玩下玩具咁 -_-#
bf我都覺不可強求 其實我又吾會特登搵sp
可能我好外貌協會其實 haha...
所以 順其自然囉。。。。 xd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆