上一頁下一頁
發新話題

NIL

收藏  |  訂閱
801  240.3k

引用:
原帖由 SongforU 於 2014-2-2 01:16 PM 發表 查看引用來源
當時我只係開咗個account兩日左右,就delete咗。

所以有另一半真係好難用Wechat ,因為之前已經因為Wechat 已嘈過,所以我都諗唔到,點樣做好,我知道有部分師兄想我add 佢哋做friend。
有另一半用wechat係有些小難度
但都唔係無可能
有時工作上同朋友都會用wechat
我都想同你做fd
除左wechat外你仲有無用其他?

引用:
原帖由 SongforU 於 2014-2-2 01:16 PM 發表 查看引用來源
當時我只係開咗個account兩日左右,就delete咗。

所以有另一半真係好難用Wechat ,因為之前已經因為Wechat 已嘈過,所以我都諗唔到,點樣做好,我知道有部分師兄想我add 佢哋做friend。
只好每次del la

我宜家同我個sp傾緊電話,佢話想post我嘅相俾大家睇,但我哋都唔知點做?有無師兄可以教我點整?

因為我喺用iPhone 的。

引用:
原帖由 SongforU 於 2014-2-2 01:39 PM 發表 查看引用來源
我宜家同我個sp傾緊電話,佢話想post我嘅相俾大家睇,但我哋都唔知點做?有無師兄可以教我點整?

原來仲有聯絡-3-....感覺係婚姻可能不錯但你老公係性方面仲未有進步....可惜x.x我都只敢文字之類XD"
呢邊我未試過試相之類所以不知道" 但我見好多其他POS有人都有POS" ((何況好多都好似係用電腦POS多而唔係電話"

引用:
原帖由 SongforU 於 2014-2-2 01:39 PM 發表 查看引用來源

用iphone download photobucket 既apps
開個a/c,再upload相上去

copy條[img ]iink上來就可以

引用:

你可以用photobucket

引用:

好期待師姐既相

hea hea......

有師兄俾咗電話no.我,等我聽日打傀佢先!

引用:
原帖由 SongforU 於 2014-2-2 02:22 PM 發表 查看引用來源
hea hea......

有師兄俾咗電話no.我,等我聽日打傀佢先!
咁佢一定好幸運啦

回覆 199# 的帖子

Hello你好,

昨晚及剛才, 我已俾了二個短訊你了,
內裡包我個WeChat ID同我個電話號碼.
請你得睇睇佢啦.

新年快樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆