上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  134.4k

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 11:35 AM 發表 查看引用來源

我唔知......唔好理我呢D蠢女人意見
你都叫蠢!? 咁我好認同啦, 但只可說這個世界無聰明的女人了:smile_45:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-31 11:36 AM 發表 查看引用來源

係十滴...... :smile_42:
oh!...........sorry to hear that......................:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:42 AM 發表 查看引用來源

你都叫蠢!? 咁我好認同啦, 但只可說這個世界無聰明的女人了:smile_45:
其實有小小HINTS,或是女人的直覺啦,我直覺佢係商業間諜而已

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 11:44 AM 發表 查看引用來源

其實有小小HINTS,或是女人的直覺啦,我直覺佢係商業間諜而已
佢係傷得我最深一個! 傷到我決定要做好人...........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:46 AM 發表 查看引用來源

佢係傷得我最深一個! 傷到我決定要做好人...........
即係比我估中
算啦,呢D咁既女人,要黎把鬼咩???無心無血性.

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 11:47 AM 發表 查看引用來源

即係比我估中
算啦,呢D咁既女人,要黎把鬼咩???無心無血性.
人為財死, 鳥為食亡. 的確要來把鬼, 但曾一夕共眠, 總是會有點感觸.......

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:46 AM 發表 查看引用來源

當A問你工作上嘅嘢,問到你都覺得唔對路時.....衰d講,睇下邊個出買邊個先。

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-12-31 11:54 AM 發表 查看引用來源

當A問你工作上嘅嘢,問到你都覺得唔對路時.....衰d講,睇下邊個出買邊個先。
係工作上, 商業社會, 唔可以分對錯, 只能夠講, 邊個做野夠狠.........

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-31 11:53 AM 發表 查看引用來源

人為財死, 鳥為食亡. 的確要來把鬼, 但曾一夕共眠, 總是會有點感觸.......
係ALDEN兄你太仁慈~~
呢種蛇蠍心腸女人,不配你為佢咁~~

引用:
原帖由 bcm 於 2013-12-31 11:57 AM 發表 查看引用來源

係ALDEN兄你太仁慈~~
呢種蛇蠍心腸女人,不配你為佢咁~~
我亦非仁慈啦, 係好多人眼中我好無情, 包括A都係咁覺得..........

話時話, Ms. mcb, 風乾物燥, 你D相次次都咁SEXY, 好多人好易擦槍走火喎, 話口未完, 又有人會流鼻血啦.............:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆