上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-12-11 23:29 發表 查看引用來源
有沒枱底交易
都只是拖下手,曖昧下咁,而且好刺激,因為都是在其他同事面前.

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-11 11:33 PM 發表 查看引用來源

都只是拖下手,曖昧下咁,而且好刺激,因為都是在其他同事面前.
沒再深入了解下

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-12-11 23:41 發表 查看引用來源
沒再深入了解下
有,之後開始一齊出街,當然唔是去旺地啦,去了一次,她就說:唔想行,去你度,方便嗎?
果時是一個人住,當然方便. 入到屋都是一般參觀,講東講西咁,大家反而很客氣.

疊飛機 是甚麼
引用:
原帖由 老頑石 於 11-12-2013 23:22 發表 查看引用來源

都是跟人妻的風流事吧. 那一年在公司跟一個人妻撻著了,開始了一段曖昧的關係,人妻是固中高手,我不斷被她引住,在公司疊飛機,互用眼神挑情,不過都是點到即止. 到了公司annual dinner,我們一起坐,那份偷的感覺很特別, ...

引用:
原帖由 apple33red 於 2013-12-12 01:22 發表 查看引用來源
疊飛機 是甚麼

即是在公司用紙去"接"紙飛機,鬥靚,是一些小朋友玩意,好簡單的在工作間尋開心,都有其他同事見到,他們都是20頭,我估他們都沒想太多.

我出左post了
引用:
原帖由 老頑石 於 12-12-2013 07:42 發表 查看引用來源

即是在公司用紙去"接"紙飛機,鬥靚,是一些小朋友玩意,好簡單的在工作間尋開心,都有其他同事見到,他們都是20頭,我估他們都沒想太多.

好真摯的分享

多謝分享

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-10 11:16 PM 發表 查看引用來源

YES
之前同佢PM同WHATSAPP,知道佢同SL分開左,但佢對SL果份深情,很難想像一個男人會咁...
起初大家都係聊天,當然有很多話題,後來才知道,他追了我D POST好耐,亦從各處找我的故事,外人看可能覺得他很無聊,但真的很令 ...
搵到一個知記真好,無婚姻珈鎖,更加兩心知

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-12-11 11:22 PM 發表 查看引用來源

都是跟人妻的風流事吧. 那一年在公司跟一個人妻撻著了,開始了一段曖昧的關係,人妻是固中高手,我不斷被她引住,在公司疊飛機,互用眼神挑情,不過都是點到即止. 到了公司annual dinner,我們一起坐,那份偷的感覺很特別, ...
有初戀feel喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆