上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.8k

強帖留名

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-7-19 01:18 AM 發表 查看引用來源
腿腿子~~~

我叫尼采呀:smile_29::smile_29:

引用:
原帖由 evilapple666 於 2013-7-19 04:20 AM 發表 查看引用來源

尼采!我已經不知不覺地 got addicted to your story. 我好耐都無追 thread 既衝動啦。你既故事真係好引人入性。希望你continue with your interesting story, I'll be waiting for your updates. P.s. 你d 文筆 ...
多謝支持呀
我依家開始寫:smile_52:

引用:
原帖由 gkatie 於 2013-7-19 12:34 AM 發表 查看引用來源
之前懶冇留言 點知愈睇愈正 加油~~
啊!!
見你有留言,我今次唔計較
多謝支持

加油!故事幾特別。

我地每個人,都總係唔想比人撞見既時刻,撞見最唔想撞見既人,

然後,發生自己最唔想見到既事。
我試過兩次,而每一次,都係同 D 係埋一齊。
第一次,我同 D 係蘭桂坊度飲野,順便去間club見見佢既朋友。
行去間club既時候,
D同平時一樣,一邊係我耳邊耳語,一邊攬實我條腰;
就算係隔住件條裙,
我都可以感受到佢隻手所散發出既熱度。
佢講左幾句野哄我笑,然後用個鼻磨一磨我塊面,
無視門口前面既長龍,直接經過sceurity入去。(佢既朋友係club既其中一位投資者,而且我地每次約埋一齊都會係依間club飲野吹水,所以個security其實已經認得我地:smile_52:)

“尼采!”

就係依個時候,我聽到幾把夾雜埋一齊,非常高音既聲叫我個名。
D 同我同時停低腳步,然後望住聲音既方向,呆左一呆。
人龍既前方位置,係我以前係香港讀書既時候曾經排過我既女仔,
幾個Hi-Bye friend,同埋一班同級既男仔。
個一刻,我淨係識得好僵硬地微笑,因為完全想像唔到比佢地見到我同 D 一齊,會後背後點樣講我。
“你朋友?”
D 將我攬得更緊,似乎同我溝通既方法除左耳語,就只有耳語。
之後,我唔記得我點答佢,
淨係知道 D 好有禮貌地帶埋佢地入去。
(D 通常對於我以外既人都好有禮貌)

“尼采,依個係你男朋友呀?”

係升降機度其中一個男仔問,而之前排過我既女仔(當佢叫 C)一對眼發光地打量 D。
屌你,我都唔知呀!仲有你,八婆!望咩呀!
雖然我心入面不斷吶喊,但係表面仍然保持一非常個虛佯既笑容。

“你話呢,弟弟?”

D輕輕笑左笑,而on99既我完全唔知可以點樣和應。
我同 D 去左揾本來約好既朋友飲酒,而佢地一班柴娃娃就去左開第二張枱,
可能我地張枱係樓上,而且有兩個security企左係前面,
所以一直無人黎撩酒飲或者自動sit in。
個晚我地傾得好開心,而我亦有小小醉,
所以,好快地,我就忘記左我同埋個班舊同學同場既事。

去到後未 D 去左樓下既場外傾電話,
我就繼續同個位朋友一邊傾計一邊飲酒。(FYI,我飲黎飲去都係blue lemonade)

“D o甘耐既?”我望一望手機,發現佢傾左差唔多半個鐘電話。
“eerrrrrrrr,”朋友隔住塊玻璃,眯埋對眼揾下 D 係邊,
而為左加強效率,我都一齊係度揾。

之後,我見到。
ok ok,個場暗到咩都睇唔清,d 燈又閃下閃下,
其實係好難好快揾到人;
我地兩隻眼至少揾左成15分鐘,而且揾到之後,
朋友對眼幾乎半盲,而我對眼就瞪大到就黎跌副con出黎。
係樓梯附近,
著住件係mk買既低胸背心裙,拋左半對波出黎既 C,
以非常緊貼既姿態,貼住D係度跳舞;
貼切黎講,互un。

留完言再睇

對唔住呀各位
因為頭先電腦有問題 個server突然自己quit左
我又要再重頭打過篇文
所以依家夜媽媽先出文
我真的是非常唔好意思:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-20 01:19 AM 發表 查看引用來源
留完言再睇
田雞你張田雞相呢?
btw隻貓好cute:smile_52:

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-20 01:25 AM 發表 查看引用來源

田雞你張田雞相呢?
btw隻貓好cute:smile_52:
田雞比人剁開攞左個心出黎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆